512 MB Ram acaba Arc S i kullandınız mı çünkü S2 bayağı bir önde performans açısından Arc S i s2 ile karşılaştırmak yanlış bence.Xperia Arc S.
huawei ascend p1 derim dünyanın en ince akıllı telefonu![]()
Denk degilde ustun bir tel onerecem xperia S

Biraz daha üstün bi telefon HTC One S...

bence s2 nin dengi yok üst orta segmentin en iyi cep telefonu bence
- - - Eklendi - - -
oda pahalı fiyatı ve performansı en iyi telefon bence s2 dir![]()

S2 nin görünümü,arayüzü falan benim hoşuma gitmiyor.Belki yazan arkadaşta da durum böyledir ondan yardım istemiştir![]()
ozaman one s veya s3 e baksın 
Kamerası da chipset yetersizliğinden 8 mp gibi çekiyor yahu ben şahsen hayal kırıklığına uğradım kamerasını görünce.üstünlüğü sadece kamera abartma![]()
Çinli üretici Huawei genelde telefon operatörleri için cihazlar geliştiriyor ve marka adıyla fazla bilinmiyor. Firmanın CES 2012′de tanıttığı 6.68 mm kalınlıklı dünyanın en ince akıllı cep telefonu Ascend P1 S modeli bu durumu değiştirmeye aday. Daha önceki incelik rekorunun sahibi Motorola Droid Razr ise 7.1 mm kalınlığında.Kalınlığı ne kadar ?
Kamerası da chipset yetersizliğinden 8 mp gibi çekiyor yahu ben şahsen hayal kırıklığına uğradım kamerasını görünce.

Çinli üretici Huawei genelde telefon operatörleri için cihazlar geliştiriyor ve marka adıyla fazla bilinmiyor. Firmanın CES 2012′de tanıttığı 6.68 mm kalınlıklı dünyanın en ince akıllı cep telefonu Ascend P1 S modeli bu durumu değiştirmeye aday. Daha önceki incelik rekorunun sahibi Motorola Droid Razr ise 7.1 mm kalınlığında.
kalınlığı ise 8.9 milimetre.