Kimse yardım etmedi bir baksanız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yardım etmedi bir baksanız..
Arkadaşlar gerekli konularda yazdım ama bırakın yardım etmeyi cevap veren bile olmadı konu açmak zorunda kaldım birileri yardım eder diye. Ben yardım istenen her konuya girerim biliyorsam yardım ederim ya da bir fikrim varsa söylerim eğer bilmiyorsamda kafa karıştkrmamak için birşey yazmam az çok tanırsınız beni sizlerde..

Neyse arkadaşlar sorunum cfw kaynaklı ilk tecrübem belcoyu yükledim memnunumda ancak birkaç uygulama gömülü kaldıramıyorum onlarıda önemsemiyorum attım gereksiz klasörüne ama sosyal ağ sıkıntısı var ben genelde widgetleri şeffaf kullanırım haliyle eskiyi silip şeffaf olanı yüklemem gerekti güncelleştirme hatası vermemesi için sildim ama yine veriyor yüklenmiyor ayrıca facebook ve twitter menüde var sildiğim halde duruyor ama tepki yok girmiyor herhangi bir tepkidr yok sil deyince bile yok sosyal ağlarda menüde yok ama widgetlerde var ama onu widget yapıncada tepki yok çalışmıyor ama şeffafta yüklenmiyor güncelleştirme hatası veriyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dün bende aynı sürümü yükledim bir arkadaşa tekrar yüklemeyi refurbish olarak denedinmi ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Hayır denemedim phonix ile yükle diyorsun heralde ama tekrar flaş atamam herşeyi yukledim tekrar daha kısa bir yolu yokmu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayır denemedim phonix ile yükle diyorsun heralde ama tekrar flaş atamam herşeyi yukledim tekrar daha kısa bir yolu yokmu

Malesef yükleme esnasında ovi suite'in tamamiyle kapandığınıa emin ol görev yöneticisinden kontrol et.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ssouı ve ssousernamewidger var bunlar sosyal ilemi alakalı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Birazda bilmiyorum daha önce forumdan bir arkadaş teamla atmıştı:)

ANIL

ANIL

Admin
Yine atarız :)

najanaja

najanaja

Üye
walla kardeşim cfw işlerinden çakmıyom bilgim olsa yardımcı olmaya çalışırdım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bende cfw ile yapmak istemedi yaren dedenin bir fikri var onu yapacam inş olur:)

oqsis

Üye
solft format at....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim zaten konu kapanabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt