bir bakar mısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bir bakar mısınız
arkadaşlar bir arkadaşıma laptop alacağız markası toshiba ama özelliklerini yazsam iş görür mü göremez mi bilgi verir misiniz:)
intel core i5 2450 2.50 ghz turbo boost ile 3.10 ghz işlemci
8gb ddr3 ram
1 gb amd radeon hd 7610m erkan kartı (amd radeon kısmından emin değilim öyle dedi arkadaş)
640 gb harddisk
falan laptop böyle birşey nasıl bi 2-3 sene idare eder mi bir de bunun işlemcisi çift çekirdek mi oluyor? yardımlarınızi bekliyorum şimdiden teşekkürler

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gayet iyi bir bilgisayar. Toshiba olduğu için bence 2 3 sene idare eder.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz cevap için peki gta4 ve bu düzeydeki oyunları oynatır mı oynatıyorsa zevkli olur mu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
1gb hd ekran kartı ile rahat oynanır sanırsam.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

ugur1000

ugur1000

Üye
önemli olan ekran belleği değildir ;) çekirdek hızlarıdır çekirdek saati 450 Mhz Ram 800 mHz çok zevk alamayabilirsin ben 450 mhz işlemci 450 mhz ram ekran kartıyla crysis 1 i mediumda 10 fps ile oynuyorum ona göre hezapla ;) ekran kartı pek iyi değildir ;) ama geri kalan özellikler iyidir

- - - Eklendi - - -

toshiba olması bişey değiştirmez ... ben herkez kötü çabuk bozuluyor demesine rağmen hp aldım 3 yıldır gidiyor hala harddisk sağlam işlemci ısınmıyor (stress test yaptım 65 in üztüne çıkmadı) batarya kullanım hatasından bozuldu dvd rom da bozuldu ama para ödemeden değiştirdiler kısacası marka hiçbirşeyi değiştirmez ama illaki performanslı arıyorsan teknosada 1700 liraya casper var i7 li (4 çekirdek !!!)radeon hd 6610 ekran kartı var senin dediğinden iyi bir onada bak

ANIL

ANIL

Admin
gayet iyi bir bilgisayar. Toshiba olduğu için bence 2 3 sene idare eder.

Toshiba ile alakası yok aslında kullanılan parçalar genelde aynı olur. Daha çok kullanacak kişinin nasıl kullandığına bağlı.

teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz cevap için peki gta4 ve bu düzeydeki oyunları oynatır mı oynatıyorsa zevkli olur mu

Malesef yüksek detay isteyen oyunları oynaman zor. Ekran kartı giriş seviyesi bir kart.

1gb hd ekran kartı ile rahat oynanır sanırsam.

1gb olması ekran kartının iyi olduğu anlamına gelmiyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Toshiba ile alakası yok aslında kullanılan parçalar genelde aynı olur. Daha çok kullanacak kişinin nasıl kullandığına bağlı.

Malesef yüksek detay isteyen oyunları oynaman zor. Ekran kartı giriş seviyesi bir kart.

1gb olması ekran kartının iyi olduğu anlamına gelmiyor.

öyle ama hd olduğu için dedim :hmmm yanlış bi bildiğim mi var :hmmm

ANIL

ANIL

Admin

öyle ama hd olduğu için dedim :hmmm yanlış bi bildiğim mi var :hmmm

HD serinin adı oluyor. Bu kart giriş seviyesi bir kart 1gb bellek zaten standart haline geldi. Fps değerlerine linkten bakabilirsin.

Güncel oyunlarda sıkıntı çıkarabilecek bir kart.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

HD serinin adı oluyor. Bu kart giriş seviyesi bir kart 1gb bellek zaten standart haline geldi. Fps değerlerine linkten bakabilirsin.

Güncel oyunlarda sıkıntı çıkarabilecek bir kart.

tamam anladım :evet: teşekkürler bilgilendirdiğin için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt