Kızlara konuşamıyorum Yardımm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Kızlara konuşamıyorum Yardımm..
S'a Bayramınız mübarek olsun. ii bayramlar

Birini seviyorum ama arayınca msj ve buluşup konuşurken. Çekiniyorum bi cümle bile kuramıyorum. Bi kızla espirili konuşunca ii oluyormuş ama normal konuşarak nasıl güldüre bilirim.. Yüzü hep gülsün istiyorum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sana yardım ederdim ama kızlar demişsin o yüzden çıkıyorum konuda :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
herkez yardım etsin.. Yha konuşurken kalıyorum öyle her güldürsem ne güzel olur :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Konu yanlıs yerde sen daha start bile verememissin söze nisana ohooo :ehe

• Beğen
Tepkiler: night_jack
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
nasıl start vercem :)

- - - Eklendi - - -

konuyu neriye paylaşcaktim

night_jack

night_jack

Üye
Tecrübe kazanman lazım oda zamanla olur:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum ilk başlarda oluyor zamanla alışırsın rahat ol olamıyorsanda rahat görün kasılma ve sakın kızın beğendiği birşeyi beğenmiyorsan sırf ona yaranmak için beğeniyormuş gibi yapma tartış onunla mantıklı açıklaması yap esprili ol tabi ama kendi esprilerine gülme hafif bi tebessüm et sadece ve kız seni kendisinden akıllı sansın seni basit görürse işin çok zor :)

Jitou

Jitou

Üye
Onu güldür hayattan zevk aldığını göster ve hoşuna gidecek sözler sarfet kızı tam kalbinden vurursun:oke: Bu arada evet konu yanlış yerde:ehe

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
peki güldürme ye geçelim diyelim akşam kızla buluştum yada aradım.. Şimdi güldürmek için ne diyim :) kendi hakime gülüyom :) kızı güldürcegime..

- - - Eklendi - - -

slm

Slm nasılsın ii bende iyi sonra kalıyorum öyle :)

TheCower

TheCower

Üye
Bebeğim naber ile başla telefonda ne yaptın falan sor kapatırken öptüm bebeğim de kapat.

kemal21

kemal21

Üye
Mad eagle a katılıyorum kızı sürekli güldürmeye calışma o zaman zorlanırsın doğal ol çünkü ancak o zaman sende zevk alırsın iliskiden

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Komik biri değilsen zorlamaya gerek yok.Kızı tavlıyacağım diye rol yapmana gerek yok çünkü belli olur.Fazla kasmamak lazım bu tarz şeylerde bir konuş anlaşabiliyor musunuz hayata bakışınız v.s benziyormu anla.Daha sonrada fazla zorlamadan açıkla hislerini zaten olacaksa olur.Kızı güldüreceğim diyede kendini komik duruma düşürme.Gidipte günümüz insanlarının yaptığı gibi önce dost ol sonra sevgili sonra küs yüzüne bile bakma olayı olmasın.Sevgili sevgilidir dost dost arkadaşta arkadaş.Birbirine karıştırma yani ;)

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Genelde zaten seni seviyorlarsa kötü espri bile yapsan gülerler.. Ama bazıları ciddi erkeklerden hoşlanır. Çok güldürmeye calışma bence.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Komik biri değilsen zorlamaya gerek yok.Kızı tavlıyacağım diye rol yapmana gerek yok çünkü belli olur.Fazla kasmamak lazım bu tarz şeylerde bir konuş anlaşabiliyor musunuz hayata bakışınız v.s benziyormu anla.Daha sonrada fazla zorlamadan açıkla hislerini zaten olacaksa olur.Kızı güldüreceğim diyede kendini komik duruma düşürme.Gidipte günümüz insanlarının yaptığı gibi önce dost ol sonra sevgili sonra küs yüzüne bile bakma olayı olmasın.Sevgili sevgilidir dost dost arkadaşta arkadaş.Birbirine karıştırma yani ;)
kesinlikle...

Yapmacık olmamalısın kendin ol

Şehriyar

Şehriyar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
herkes komik olamaz ciddiysen ciddi olacaksın rol yaptınmı olmuyo iş. Bir de şöyle birşey var ciddi erkeklerden hoşlanan kızlarda var. Önce kendini sonra kızı tanıcaksın mesela senini kriterlerin olabilir dersinki boyu uzun olsun ciddi hanım hanımcık bir kız olsun şurası şöyle burası şöyle olsun şunu yapsın bunu yapmasın dersin ama bir bakarsınki kriterlerine tamamen aykırı birine aşık olursun onun yaptığı bir hareket bile bilinçaltına yerleşir onun birşeyine farketmeden sempati duyarsın daha güzeli vardır daha akıllısı vardır düşündüğün zaman sana daha uygun olanı vardır ama senin yüreğinin götürdüğü yere gidersin :pro:

• Beğen
night_jack

night_jack

Üye
Bebeğim naber ile başla telefonda ne yaptın falan sor kapatırken öptüm bebeğim de kapat.
Heheh:kop:

Sadece güldürme yönünden bakmayın kızlarla aranızı sıcak tutma konusunda,misal hepsi güldürmenizi istemiyebilir.
Biri tutupta kız gibi(argosunu yazmadım:D)gülüyorsun derlerse dut yemiş bül bül olursunuz:D
Piskoloji kitabı falan karıştırın biraz:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
acele etme.Sabırsız olma.İlişki yaşayacaksan sabretmesini bileceksin.Öyle sürekli güldürmeye de çalışma ciddiyetsiz bi tip gibi görünürsün,kızlar da kendine güven veren tipleri ister hayatında.Baştan kaybedersin zaten.

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Konuşamıyorsan mesaj at

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar her zaman bakamıyorum forum a k.b lütfen...

konuştum sevdiğimi söyledim.. 3 hafta oldu.. buluştuğumuz da normal konuşuyoz espiri yapamıyorum heyacandan.. Hep aynı hoş geldin iyi misin ii.. Sonra konuşamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...