Kızlara konuşamıyorum Yardımm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
arkadaşlar her zaman bakamıyorum forum a k.b lütfen...

konuştum sevdiğimi söyledim.. 3 hafta oldu.. buluştuğumuz da normal konuşuyoz espiri yapamıyorum heyacandan.. Hep aynı hoş geldin iyi misin ii.. Sonra konuşamıyorum..

Bende de Aynı Sorun

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

konuştum sevdiğimi söyledim.. 3 hafta oldu.. buluştuğumuz da normal konuşuyoz espiri yapamıyorum heyacandan.. Hep aynı hoş geldin iyi misin ii.. Sonra konuşamıyorum..

espri yapmak şart değil dostum anılarını anlatabilirsin mesela aklına gelen komik birşeyi ya da komik olması şart değil rahat ol biraz yeterki kız seni kendine yakın hissetsin onun hoşlandığı şeylerden bahset mesela dizilerden kitaplardan konuş konu konuyu açar ama kıza futbol ve araba muhabbeti yapma sevenler var onlar ayrı tabi:)

• Beğen
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinizi yapıyorum.. Biraz rahat olmak gerekiyormuş gerçekten ama tam tersi oldu yha ben yine konuşamıyorum kız konuşuyo hiç durmadan :) benden çekiniyo :)

Havvali

Havvali

Üye

kendi ilgi alanına çek kızı en iyi olduğun konularda kıza yardım et aklını başından al. Uyanık davran kızlar sevdikleri erkeği hep kendilerınden üstün olmasını ıster ama üstün olduğunu o hissetsin. Kızların hasta olduğu seyler vardır. En basitinden bir müzik kutusu al ve çekmeceli falan olsun içine gül kurusu şiirler yada küçük parfüm sığacak kadar büyük bulabilirsen minık bir parfüm koy. Kıza sevdiğini söylemişin kiz seni şuan kendi değimiyle deniyor bizim değimimizle naz yapıyor. Onun hep yanında olduğunu hissettir. İlişki başladığında ilk bir hafta sadece elinden tut saçlarını okşa nazikçe gözlerine bak dudaklarına değil ve ona güzel sözler oku ılk öpücüğün alnından olsun ve deki sen alnından öpülmeye layıksın... Devamını sen getir...

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye

kendi ilgi alanına çek kızı en iyi olduğun konularda kıza yardım et aklını başından al. Uyanık davran kızlar sevdikleri erkeği hep kendilerınden üstün olmasını ıster ama üstün olduğunu o hissetsin. Kızların hasta olduğu seyler vardır. En basitinden bir müzik kutusu al ve çekmeceli falan olsun içine gül kurusu şiirler yada küçük parfüm sığacak kadar büyük bulabilirsen minık bir parfüm koy. Kıza sevdiğini söylemişin kiz seni şuan kendi değimiyle deniyor bizim değimimizle naz yapıyor. Onun hep yanında olduğunu hissettir. İlişki başladığında ilk bir hafta sadece elinden tut saçlarını okşa nazikçe gözlerine bak dudaklarına değil ve ona güzel sözler oku ılk öpücüğün alnından olsun ve deki sen alnından öpülmeye layıksın... Devamını sen getir...
Güzel Taktik :naughty:

• Beğen
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Havvali
güzel tatkdik sağolun :)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

varrick

varrick

Üye
Ben utaniyom :(

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...