Merak ettiğim bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

gitsinler galaxy s3 alsınlar android deneyiminide yaşasınlar zaten wp bekleyenler genelde symbiancılar daha doğru nokiacılar ama symbiandan illallah edenler :D Zaten wp almak için çok erken o çıkacak gözden kaçan şeyler olacak onlar düzeltilecek güncellemeler falan gelecek ve fiyatta biraz düşecek o yüzden şuan yapılacak en güzel şey galaxy s3 almak ama elinizdeki telefon idare ediyorsa bekleyebilirsiniz tabi :D
yanliş anladin ben gelişmesini beklemeyip lumia alanlari kastetmiştim:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

yanliş anladin ben gelişmesini beklemeyip lumia alanlari kastetmiştim:D

hee pardon desene kendimden bahsediyorum diye onlar için dicek birşey yok tabiki canım sadece şunu söylemek istedim şuan elindeki telefon güzel olabilir ama 2 sene sonra daha güzel olcak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet iki seneye kalmaz wp8li cihazlar cok daha hizli gelişicek.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet iki seneye kalmaz wp8li cihazlar cok daha hizli gelişicek.

sonuçta nokia tabi test ederek çıkarıyor ama farkında varmadığı hatalar olacaktır her güncellemede yaşıyoruz bunu mesela sonradan düzeltiliyor eksik kalanda oluyor tabi ama genelde düzeltiliyor. Annayı ilk yükleyenler bilirler nasıl şarj içtiğini sonra pack güncellemesi ile düzeltildi şimdi wp'li cihazlarda tutuldukça bütün hatalar giderilecek uygulamalar oyunlar çıkacak olacak yani inanıyorum nokiaya değil ama microsofta :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabi ki microsoftun asli işi yazilim oldugu icin daha cok yogunlaşip daha sorunsuz yazilim hazirlayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tabi ki microsoftun asli işi yazilim oldugu icin daha cok yogunlaşip daha sorunsuz yazilim hazirlayabiliyor.

nokia zaten hep yazılımdan kaybetti donanımda herhangi bir sorun yok çoğu cihazında istisnalar oluyor tabi sonuçta bugüne kadar en çok model çıkaran marka ama microsoftta çok köklü bir firma nokia ile adını kirletecek değil desteği verecektir anlaşma sürecinde nokianında anlaşmayı bozma gibi bir lüxü olamaz zaten çünkü symbianı bitiriyor meegoyada destek vermedi.

bakınız microsoft.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ucakta kadinin kullandiklari gercek galiba:hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ucakta kadinin kullandiklari gercek galiba:hmmm

burda zaten nerdeyse çoğu gerçek şuan yok ama projeler adamların hayal gücü bile güzel :) ayrıca hocam söylemişti pes12 bile 90'lı yıllarda yapılmış sadece transferler editlenip çıkıyormuş yani şuan birçok şeyin olduğunu ama piyasaya çıkmadığını söyledi ve cahil bir adam değil yani o adamın söylediğine inanırım hatta uçan arabanın şuan var olduğunu ama hava trafiğinin şuan için çözümü olmadığını ve japonlar yaptıkları şeyin daha iyisini yapmadan yaptıklarını piyasaya sürmüyorlarmış böyle bir stratejileri varmış ne kadar doğru bilmiyorum artık :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu japonlarin teknolojisi konusunda guzel bir hikaye var. Amerikalilar on kilometre uzunlugunda bir kabloyu kibrit kutusuna koyup bizim teknolojimiz buralara kadar geldi diye bir not ekleyip japonlara gonderiyor. Bir zaman sonra kibrit kutusu geri geliyor uzerinde bizim teknolojimiz de buralarda diye bir not. Bakiyorlar ayni kutu ayni kablo supheleniyorlar bir inceliyorlar japonlar kablonun icini delip tekrar kibrit kutusuna koyup geri gondermisler:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu japonlarin teknolojisi konusunda guzel bir hikaye var. Amerikalilar on kilometre uzunlugunda bir kabloyu kibrit kutusuna koyup bizim teknolojimiz buralara kadar geldi diye bir not ekleyip japonlara gonderiyor. Bir zaman sonra kibrit kutusu geri geliyor uzerinde bizim teknolojimiz de buralarda diye bir not. Bakiyorlar ayni kutu ayni kablo supheleniyorlar bir inceliyorlar japonlar kablonun icini delip tekrar kibrit kutusuna koyup geri gondermisler:D

yazın biraz karışık olmuş tam anlamadım ama anladığım kadarıyla japonlar amerikalılara lafı koymuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt