Merak ettiğim bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Merak ettiğim bir soru?
Hepinizin bildiği üzere en çok oyun ve uygulamaya sahip iki işletim sistemi iOs ve android. Bunları bilgisayar işletim sistemi ile karşılaştıracak olursak windows işletim sisteminde bu mobil işletim sistemlerine nazaran çok daha fazla oyun ve uygulamaya var. Merak ettiğim soru da şu; bu durum windows phone mobil işletim sisteminde de aynı şekilde olur mu? Sonuçta temeli bilgisayar işletim sistemi olan windowsa sahip microsoft.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
windowsta ne kadar pro varsa mobil sistemine göre de çevriliyor oyunu bilmem ama programlar dediğin gibi olabilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Windows phone geliştiricileri için çokta zor olmasa gerek.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tam da bu sebepten dolayi windowsphone8 ile windows8de ortak cekirdek kullanimina gecildi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Zaten Microsoft'un amacı bu.Çok mantıklı bir hareket ile PC sektöründeki üstünlüğünü mobil sektörde kullanıyor.Belki App Store'un app sayısına ulaşması zaman alır ama kalite bakımından çok daha kaliteli olacağına eminim.Çünkü bir çok uygulamanın mobil versiyonu yerine PC versiyonunu kullanabileceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Microsoft'un amacı bu.Çok mantıklı bir hareket ile PC sektöründeki üstünlüğünü mobil sektörde kullanıyor.Belki App Store'un app sayısına ulaşması zaman alır ama kalite bakımından çok daha kaliteli olacağına eminim.Çünkü bir çok uygulamanın mobil versiyonu yerine PC versiyonunu kullanabileceğiz.

evet aynen öyle. Nokia açısından bakacak olursak azıcık akıl varsa önceki başarısınında çok üstünde bir başarı elde edebilir bu sektörde

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

İnşallah tutturur.

lolaman

lolaman

Üye
Microsoft şöyle bi program yapsa pcdeki oyunları 1 programa atıyoruz ordan telefon un özelliklerini falan seçiyoruz sadece wp li telefonlar için ordan çeviriyo oyunları telefon için olurmu ilerde böyle teknoloji olurmu oyun başı 1 lira alırlar mesela :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Microsoft şöyle bi program yapsa pcdeki oyunları 1 programa atıyoruz ordan telefon un özelliklerini falan seçiyoruz sadece wp li telefonlar için ordan çeviriyo oyunları telefon için olurmu ilerde böyle teknoloji olurmu oyun başı 1 lira alırlar mesela :D

Neden olmasın.:D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

bence böyle birsey yapsalar bilgisayar oyunlarını direk cıkartırlar. en azından telefonda oynanabilecekleri.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pek satın alma huyumuz yok nedense? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
mobil ödeme olsa cogu kişi alir da kredi karti işine pek kimse bulaşmak istemiyor.

aleranol

aleranol

Üye
ula aklım nokia çift çekirdekli bi tepe akıllısı çıkarırsa diye ipona gidiyodu hatırlattınız bana bu konuyu daa :) inşallah ileride yapımcılar bunları yaparlar. Çünkü çok kolay bişey. Ben c#'nin wp versiyonunu bekliyorum :D benimde merak ettiğim bişey var. Şu surface pro ile acaba crysis run tarzı oyunları yüksek grafiklerde oynayabilecekmiyiz? Bence bu zor gibi

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
ula aklım nokia çift çekirdekli bi tepe akıllısı çıkarırsa diye ipona gidiyodu hatırlattınız bana bu konuyu daa :) inşallah ileride yapımcılar bunları yaparlar. Çünkü çok kolay bişey. Ben c#'nin wp versiyonunu bekliyorum :D benimde merak ettiğim bişey var. Şu surface pro ile acaba crysis run tarzı oyunları yüksek grafiklerde oynayabilecekmiyiz? Bence bu zor gibi

ben oynanabilecegini düşünüyorum. Cihaz o kadar stabil olunca...

aleranol

aleranol

Üye
inşallah donanım olarak çok üstün olurlar da fiyatını hakeder. Eğer öyle olursa düşündüklerimi de yaparım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
inşallah donanım olarak çok üstün olurlar da fiyatını hakeder. Eğer öyle olursa düşündüklerimi de yaparım.

tek çekirdekli işlemci 512 megabayt ram 1.4 ghz işlemci ile galaxy s3 ile yarışabilen bi telefonu varsa bu telefonların 3 gb oyunları bile en az 1.4 ghz işlemci en az çift çekirdek ve en az 1 gb ram ile kolaylıkla oynayabileceğini düşünüyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
Ben windows'un tutturamıyacağını düşünüyorum çünki insanlar daha yeni androide alıştı ve ben daha uzun vadede windows phone ve nokia almayı hiç planlamıyorum artık modaları geçti bu markaların Tabi Pc işletim sistemi olarak değil fakat Nokia bence androide geçmedikçe batmaya devam edicek artık son duyduklarıma göre artık patentlerini satmaya başlamış durum kötü :S

• Beğen
Tepkiler: El-CD
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Ben windows'un tutturamıyacağını düşünüyorum çünki insanlar daha yeni androide alıştı ve ben daha uzun vadede windows phone ve nokia almayı hiç planlamıyorum artık modaları geçti bu markaların Tabi Pc işletim sistemi olarak değil fakat Nokia bence androide geçmedikçe batmaya devam edicek artık son duyduklarıma göre artık patentlerini satmaya başlamış durum kötü :S

nokia patentlerini satarak kar etti yani gelişmesinde az da olsa rol oynayacaktır. Ayrıca insanların bir işletim sistemine alışması yeni ve çok daha hızlı çalışan bir işletim sistemine hayır demeleri anlamına gelmiyor. Nokia androide geçerse eğer çok düşüş yaşar çünkü bu platformda samsung ve htc gibi markalarla yarışamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt