nokia play to sorunuu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost55

Üye
    Konu Sahibi
nokia play to sorunuu
Arkaaşlar uygulamayı yükledim.televizyon dlna desteklediği halde utgulamayı çalıştırdığımda cihaz bulunuyor diyor ama bir türlü tv yi görmüyor.Başka bi ayar yapmak gerekiyormu acaba.Bu uygulamayı tev ile kullanan (özellikle lg tv ile) varsa yardımcı olursa çok sevinirimm...

najanaja

najanaja

Üye
walla bende de lg led tv war kardeşim ne telde ne tv de hiç bi ayar yapmıyorum telde açıyorum tv yi görüyor. telle alakalı olduğunu sanmam onda bi ayar yok zaten açıyosun tarıyor ama tv de varmı bi ayar bilmiyorum açıkçası ben hiç kurcuklamadım dedim gibi teli ilk aldığım zamanlarda deniyim bi dedim direkt ikiside birbirini gördü. bence tv ayarlarına girip iyice bi kurcukla herşeyine bak bakalım bi ayar varmı.

serinaga

serinaga

Üye
Bu özelliğin kullanılabilmesi için tv.nin wifi özelliğinin olması gerekiyor. Bazı modellerde var ama bazı modellerde desteklediği yazıyor ama donanım ilavesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
doğru ya wifisiz olmaz :) bazı modellerde wifi internet desteği yok dediğin gibi.

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Bu özelliğin kullanılabilmesi için tv.nin wifi özelliğinin olması gerekiyor. Bazı modellerde var ama bazı modellerde desteklediği yazıyor ama donanım ilavesi gerekiyor.

televizyon modeli Lg 42 lw 5590.Bildiğim kadarıyla dahili wi-fi özelliği yok ama ethernet kablo ile modeme bağlı şu an televizyon.Yani internete bağlı şu anda.Bu şekilde çalışmazmı ? Eğer çalışıyorsada ben bir türlü çalıştıramıyorum...:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Dahili wi-fi yok derken normalde wifi öelliği var ama televizyona dahili olmadığı için wireless aparat gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

illa kablosuzmu bağlantımı gerekiyor yani sizce yoksa kablolu bağlantı yeterli mi?

najanaja

najanaja

Üye
televizyon modeli Lg 42 lw 5590.Bildiğim kadarıyla dahili wi-fi özelliği yok ama ethernet kablo ile modeme bağlı şu an televizyon.Yani internete bağlı şu anda.Bu şekilde çalışmazmı ? Eğer çalışıyorsada ben bir türlü çalıştıramıyorum...:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Dahili wi-fi yok derken normalde wifi öelliği var ama televizyona dahili olmadığı için wireless aparat gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

illa kablosuzmu bağlantımı gerekiyor yani sizce yoksa kablolu bağlantı yeterli mi?

ben de yanlış söledim kardeş haklısın tv de zaten wifi özelliği olmuyor internet kablosu bağlıyosun. hatta benim tv nin aynısıymış seninkide :) nerden kaça aldın? kardeşim dediğim gibi ben telde play to yu açıyorum otomatik tv yi görüyor sonra videolara girip play a basıyorum direkt gönderiyo tv ye yani tv den hiç bi işlem yapmıyorum. şimdi tv ayarlarına baktım öle bişey yok zaten sadece ayarların en sonunda ağ ayarları var oda herşey otomatik seçili başka bi ayar yok tv de ha benim modem kablosuz wifi li onla bi alakası var mıdır bilmiyorum.

dost55

Üye
    Konu Sahibi

ben de yanlış söledim kardeş haklısın tv de zaten wifi özelliği olmuyor internet kablosu bağlıyosun. hatta benim tv nin aynısıymış seninkide :) nerden kaça aldın? kardeşim dediğim gibi ben telde play to yu açıyorum otomatik tv yi görüyor sonra videolara girip play a basıyorum direkt gönderiyo tv ye yani tv den hiç bi işlem yapmıyorum. şimdi tv ayarlarına baktım öle bişey yok zaten sadece ayarların en sonunda ağ ayarları var oda herşey otomatik seçili başka bi ayar yok tv de ha benim modem kablosuz wifi li onla bi alakası var mıdır bilmiyorum.

öncelikle ilgin için teşekkürler.gece yarısı nasıl yaptım bilmiyorun ama en son denememde tv yi gördü.:oke:.Ama seninde söylediğin gibi herhangi bi ayar filan yapmadım.Ayrıca şunuda belirtmek isterimki bizim tv modelinde dahili wi-fi yok(wi-fi var ama aparat gerekli.tv.nin arkasında yeri var.) ama bazı modellerde dahili wi-fi var.Bu modellerde aparat filan gerekli değil.Lap-top gibi yanii.Tekrar teşekkürler.(Bu arada tv Avrupa bilişimden)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
önemli deil kardeş sonunda olmasına sewindim kimbilir derdi neydi :) ewet ama arkadan kablo bağladıktan sonra wifi aparatına gerek yok benim zaten ikisi yan yana hatta bazen ekran kablosunu söküp tv ye takıyorum pointblank atıyorum çok zevkli oluyor :) film izliyorum sırf bunun için bi sürü 3d film indirdim ama hepsi zevk vermiyo 2-3 filmde anca aldım 3d zevkini filmlerden kaynaklanıyo heralde. ben de internet ten istanbul bilişimden aldım. Rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: dost55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt