C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
hakan kardeşim bana özel cfw hazırlar mısın sadece orjinal fp1 widgetları ve fp1 müzik çalar, task switcher ve fp1 web browser 8.2 olan bir de sistem hackli olsun yeter. Yani yaptığın http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-cfw-yeni-guncelleme-06-08-2012-a-661336.html bu cfw den bu söylediklerim haricindekileri çıkarıp yapabilir misin ? Dediğim gibi tema efektide orjinal olacak. Şimdiden teşekkürler. mesajını bekliyorum kardeşim :)
bunu sen kendinde yapabilirsin zor bişey değil

alican558558

Üye

bunu sen kendinde yapabilirsin zor bişey değil
kardeşim yardım ederseniz yaparım ;) bana widgetların task switcher fp1 müzik çalar ve web browser 8.2 ( 8.3 değil ) linkini atarsan sevinirim aradım ama bulamadım hep kırık link çıktı :( yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

miaculpa

miaculpa

Üye
ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş

Rancho

Rancho

Üye
Sadece Müzikçaları Güncellemek İstiyorum Nasıl Yapabilirim ?

cankan4321

cankan4321

Üye
Kardeşim ben nasıl yükleyecegimi bilmiyorum nyardmmm

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yükledim de güncellemelerle ilgili bir sıkıntı var sanırım. Simdi ovi suite ile deneyeceğim.

Dostum cfw'nde mesajlar bozuluyor bilgine.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yükledim de güncellemelerle ilgili bir sıkıntı var sanırım. Simdi ovi suite ile deneyeceğim.

Dostum cfw'nde mesajlar bozuluyor bilgine.

9000 küsür smsimde hiç bozulma olmadı, bir süredir de kullanıyorum pek bisorun göremedim. sende nasıl bir sorun var mesajlarda? extradan bir program yüklemişsen belki onunla çakışmıştır.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Dostum telefonu alalı 2 gün oldu. Önceleri 5800 ım vardı ve sürekli CFW - FW - OFW arasında geçişler yapıyordum. Şuanda yeni ladım C6-01 imi 2 gün sonra yazılımını indirip kurdum. Gerçekten çok güzel. Bende senin gibi orjinallik seven bi insanım. Gerçekten çok iyi bir iş başarmışsın. Başarılarının devamını dilerim...

Hakan kardeşim işlemci hızını maximum a çıkarmayı denesek telefonu çok zorlarmıyız veya hızlandırma modu uygulasak? Ve tabi ki eğer oluyorsa dokunmatiği iyileştirsek belco2 arkadaşın yaptığı gibi.

izmirlihk

izmirlihk

Üye
menüden mesajlara giremiyorum, gelen msja tıklayınca açılıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hakan ve diğer kullanan arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sıkıntı yaşayan yok bütün yorumları okudum bu cfw ile belco arasında kalmıştım belco yükledim belco hoca iyi yapmış ama biraz fazla pro gömülü kaldırmak içinde tekrar flaş gerekiyor bunlar sorun değil ama şarjı resmen emiyor opera ve arada mesaj yazarak 8–10 saat gidiyordu orjinalde belco çabuk bitiyor gibi geldi dün denedim 4 saate kadar düştü nerdeyse 4.5 –5 saat arası gitti gayet stabil güzel kasma donma yok ama şarj sıkıntısı var tabi o kadar modlamaya normaldir ama yorumlarda şarjdan sıkıntı yaşayanda görmedim belki biraz düşer ama hızlanır dedim ama biraz fazla düşüş oldu. Bu yüzden orjinale dönmeye karar verdim sonra aklıma hakan geldi bu konuya ilk açıldığında girmiştim şimdide baktım sorun yok yüklemeye karar verdim ama bundada sizce şarjdan yana bir sıkıntı yaşarmıyım bir de bazı cfwlerde avkon modu sıkıntı yaratıyormuş bunda öyle birşey varmı sıkılıyorum çünkü sürekli değiştiriyorum renkleri falan:)

veep

Üye
Hakan ve diğer kullanan arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sıkıntı yaşayan yok bütün yorumları okudum bu cfw ile belco arasında kalmıştım belco yükledim belco hoca iyi yapmış ama biraz fazla pro gömülü kaldırmak içinde tekrar flaş gerekiyor bunlar sorun değil ama şarjı resmen emiyor opera ve arada mesaj yazarak 8–10 saat gidiyordu orjinalde belco çabuk bitiyor gibi geldi dün denedim 4 saate kadar düştü nerdeyse 4.5 –5 saat arası gitti gayet stabil güzel kasma donma yok ama şarj sıkıntısı var tabi o kadar modlamaya normaldir ama yorumlarda şarjdan sıkıntı yaşayanda görmedim belki biraz düşer ama hızlanır dedim ama biraz fazla düşüş oldu. Bu yüzden orjinale dönmeye karar verdim sonra aklıma hakan geldi bu konuya ilk açıldığında girmiştim şimdide baktım sorun yok yüklemeye karar verdim ama bundada sizce şarjdan yana bir sıkıntı yaşarmıyım bir de bazı cfwlerde avkon modu sıkıntı yaratıyormuş bunda öyle birşey varmı sıkılıyorum çünkü sürekli değiştiriyorum renkleri falan:)

kardes sen en iyisi kendin yukle ve gor
bazilerinde 3 gun giden sarj sende bir veya 4 gidebilir
ahmed boyle yazmis mehmed boyle demis salla gitsin
yukle ve gor
sen karar ver baskasi degil

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
kardeş güzel bişeye benziyor sarj iyi dayanıyor diye duydum. Yükleyp fikirlerimi paylaşrm eline sağlık

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kardes sen en iyisi kendin yukle ve gor
bazilerinde 3 gun giden sarj sende bir veya 4 gidebilir
ahmed boyle yazmis mehmed boyle demis salla gitsin
yukle ve gor
sen karar ver baskasi degil

yükledim kardeş harbiden iyi gidiyor :)

azrock

azrock

Üye
Microsoft Apps, bu CFW'de (yeni versiyonu ile) herhangi bir sıkıntı yapıyor mu?

NDMSZGN

Üye
Emeğine sağlık kardeşim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

yükledim kardeş harbiden iyi gidiyor :)

Oyun oynamazsam 3 günü rahat görüyor ;) Battery monitor ve Appstop u kesinlikle kullanmalısın. Harita gibi birçok uygulamadan çıktıktan sonra Appstop ile bir temizlik yaparsan şarj konusunda 1 güne yakın avantajın olabilir ;)

- - - Eklendi - - -

Bu cfwyi kullananlardan Belle Refresh i yükleyen oldu mu? Çakışmalar falan oluyor mu?

doctorrr

doctorrr

Üye

Oyun oynamazsam 3 günü rahat görüyor ;) Battery monitor ve Appstop u kesinlikle kullanmalısın. Harita gibi birçok uygulamadan çıktıktan sonra Appstop ile bir temizlik yaparsan şarj konusunda 1 güne yakın avantajın olabilir ;)

- - - Eklendi - - -

Bu cfwyi kullananlardan Belle Refresh i yükleyen oldu mu? Çakışmalar falan oluyor mu?
cfw nin üstüne yükleme abi flash at bence :ok2:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

- - - Eklendi - - -

bende o kadar gitmiyor sürekli mesaj whatsapp ve opera kullanıyorum haliyle bir günü görmüyor :) bende yüklemeyi düşündüm ama bence bekle dostum ufak tefek sorunlar var güzel bir cfw yapılır.

escape72

escape72

Üye
hakan kardeş belle refresh senin cfw aynısını yapmış senden mi çaldılar ne yaptılar :)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş belle refresh senin cfw aynısını yapmış senden mi çaldılar ne yaptılar :)
Nokia'ya zaten ben yolladım :D diyomuşum.. yapmışlar ama yine dil hataları ve işe yaramayan bir sürü şey var onları çıkartıp yeni bir güncelleme yayınlayacağım

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve doctorrr

Üst Alt