ana ekran derken? biraz daha açıklama şansın vr mı acaba yada ekran görüntüsü koyarsan yardımcı olmaya çalışırım.güncellemeler bende yüklü ve bir sorun göremedim.cfw kurulumu sonrası yapılan güncellemelerin ardından ana ekrandaki tercihler (genel, sessiz,toplantı vs) simgeleri bozulıyor. ne yaptıysam düzelmedi.
dostum tam olarak anlamadım ne demek istediğini o yüzden resim istedim ana ekrandaki tercihler simgesinden kastın ne? derdini söyle ki derman olalım. benim ilk sayfaya eklemiş olduğum resimlere bak bakalım dediğin sorun ordaki ekranlardan birinde mi?resim koyma şansım şu anda yok, şöyle açıklayabilirim profil simgeleri bozuk görünüyor
ben güncellemeleri yapıyorum bir sorun yok ama ileride olursa gerekirse kaldırırız o zamanabi şu kapatma menüsündede bazen simgeler bozuluyor onu kastediyorda o belcodada oluyor febristede batuu dada..hepsinde var bi daha flash atmayı deneyebilirsiniz belki çözülür bi ara bendede olmuştu![]()
gerek yok nadiren olan bir sorun e-posta app inin değişmesi gibi kaldırmana gerek yokben güncellemeleri yapıyorum bir sorun yok ama ileride olursa gerekirse kaldırırız o zaman

kullandığınız ve yorum yaptığınız için ben teşekkür size. iyi günlerde kullanın.hakan_710 güzel sade ve kullanışlı olmuş. Üç gündür kullanıyorum sorunsuz. Emeğin için Teşekkürler. Çalışmalarının devamını dilerim.
resim koyma şansım şu anda yok, şöyle açıklayabilirim profil simgeleri bozuk görünüyor
hakan_710 yakınlarda bir güncelleme düşünüyormusun. Ona göre bazı oyunları yükleyeceğim her seferinde yeniden yüklemek sıkıntı veriyor.

kardeşim bu indirdiğimiz zipli dosyanın içindekileri nereye atcaz?
ya hocam nasıll yuklenır bu anlatırmısınız lutfen