C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

MACOSX

Üye
cfw kurulumu sonrası yapılan güncellemelerin ardından ana ekrandaki tercihler (genel, sessiz,toplantı vs) simgeleri bozulıyor. ne yaptıysam düzelmedi.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
cfw kurulumu sonrası yapılan güncellemelerin ardından ana ekrandaki tercihler (genel, sessiz,toplantı vs) simgeleri bozulıyor. ne yaptıysam düzelmedi.
ana ekran derken? biraz daha açıklama şansın vr mı acaba yada ekran görüntüsü koyarsan yardımcı olmaya çalışırım.güncellemeler bende yüklü ve bir sorun göremedim.

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

MACOSX

Üye
resim koyma şansım şu anda yok, şöyle açıklayabilirim profil simgeleri bozuk görünüyor

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
resim koyma şansım şu anda yok, şöyle açıklayabilirim profil simgeleri bozuk görünüyor
dostum tam olarak anlamadım ne demek istediğini o yüzden resim istedim ana ekrandaki tercihler simgesinden kastın ne? derdini söyle ki derman olalım. benim ilk sayfaya eklemiş olduğum resimlere bak bakalım dediğin sorun ordaki ekranlardan birinde mi?

- - - Eklendi - - -

bu resimlerde işaretlediğim yerlerden mi bahsediyosun yoksa?

doctorrr

doctorrr

Üye
abi şu kapatma menüsündede bazen simgeler bozuluyor onu kastediyorda o belcodada oluyor febristede batuu dada..hepsinde var bi daha flash atmayı deneyebilirsiniz belki çözülür bi ara bendede olmuştu :(

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
abi şu kapatma menüsündede bazen simgeler bozuluyor onu kastediyorda o belcodada oluyor febristede batuu dada..hepsinde var bi daha flash atmayı deneyebilirsiniz belki çözülür bi ara bendede olmuştu :(
ben güncellemeleri yapıyorum bir sorun yok ama ileride olursa gerekirse kaldırırız o zaman

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

kacali

Üye
hakan_710 güzel sade ve kullanışlı olmuş. Üç gündür kullanıyorum sorunsuz. Emeğin için Teşekkürler. Çalışmalarının devamını dilerim.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710 güzel sade ve kullanışlı olmuş. Üç gündür kullanıyorum sorunsuz. Emeğin için Teşekkürler. Çalışmalarının devamını dilerim.
kullandığınız ve yorum yaptığınız için ben teşekkür size. iyi günlerde kullanın.

- - - Eklendi - - -

dostum dediğin sorunun kaynağını ve çözümünü buldum (sanırım microsoft apps güncellemesi ile yüklenen pixienabler dosyası bu soruna sebep oluyor)en kısa zamanda kesin sonuca ulaşıp bu hatadan kurtulmak için yapılması gerekenleri yazacağım

MACOSX

Üye
süpersin, teşekkürler

kacali

Üye
hakan_710 yakınlarda bir güncelleme düşünüyormusun. Ona göre bazı oyunları yükleyeceğim her seferinde yeniden yüklemek sıkıntı veriyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710 yakınlarda bir güncelleme düşünüyormusun. Ona göre bazı oyunları yükleyeceğim her seferinde yeniden yüklemek sıkıntı veriyor.

herhangi bir problem göremediğim için güncelleme falan düşünmüyorum. Bana göre yazılım şuan ideal. Yazılımdaki tek problem eğer microsoft apps güncellemesi yapılır ise güç tuşunda bulunan simgelerde bozulma oluyo.onu da yeniden flash atmaya gerek kalmadan düzelttim.bu sorun mevcut olan arkadaşlar için yakın zamanda açıklama ekleyeceğim.

marsharun

marsharun

Üye
Hocam belco2'nin fw sini kullandım bu zamana kadar. Fakat son güncellemeden sonra şarjdan yana çok derdim var. Senin fw yi yükleyeceğim birazdan umarım şarj durumu iyi olur. Eline sağlık bu arada :)

- - - Eklendi - - -

Hocam belco2'nin fw sini kullandım bu zamana kadar. Fakat son güncellemeden sonra şarjdan yana çok derdim var. Senin fw yi yükleyeceğim birazdan umarım şarj durumu iyi olur. Eline sağlık bu arada :)

doctorrr

doctorrr

Üye
evolve theme yeni mi? :hmmm

enginyılmaz1987

Üye
kardeşim bu indirdiğimiz zipli dosyanın içindekileri nereye atcaz?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu indirdiğimiz zipli dosyanın içindekileri nereye atcaz?

phoenix programının kurulu olduğu dizine gir. Orada products diye bir klasör var onun içerisinde RM-718 diye bir klasör oluşturup içerisine atman yeterli.

turkerben

Üye
ya hocam nasıll yuklenır bu anlatırmısınız lutfen

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam nasıll yuklenır bu anlatırmısınız lutfen

forumda üst konularda anlatımlar mevcut onlara bir göz atın. Eğer yapamazsanız özel mesaj atın müsait bir zamanda yardımcı olayım.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Yeni düzeltmeler eklenmiştir güle güle kullanın. Microsoft Apps güncellemesi sonrası power tuşunda bulunan simgeler bozulmaktadır. Bu sorunu düzeltmek için şuan yeni bir konu hazırlıyorum.hazır olduğunda bu konuya link eklenecektir..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve belco2
belco2

belco2

Üye
symbian yazılımını geliştirmek isteyen burdan devam edebilir

Symbian Belle sdk v.1.0

Carbide cpp v3.2

Qt sdk v1.2.1

Üst Alt