kullanıcıadları
Üye
Ben windows'un tutturamıyacağını düşünüyorum çünki insanlar daha yeni androide alıştı ve ben daha uzun vadede windows phone ve nokia almayı hiç planlamıyorum artık modaları geçti bu markaların Tabi Pc işletim sistemi olarak değil fakat Nokia bence androide geçmedikçe batmaya devam edicek artık son duyduklarıma göre artık patentlerini satmaya başlamış durum kötü :S
Nokia Android'e geçerse eğer Samsung'un donanım fiyat ürünleri ile asla yarışamaz ve bir Sony'den kötü hale gelir.Fakat Wp'de işler bambaşka.Ayrıca Wp ile Android'i ya da herhangi başka bir işletim sitemini kıyaslamak çok yanlış.Wp8-W8 entegrasyonu bile Surface tabletleri ve Wp8'li telefonları milyonlarca sattıracaktır.Ayrıca marketi diğer işletim sistemlerinin marketlerinden çok daha kaliteli olacak kısa bir zamanda bu bir gerçek.Bu durumda Android gibi bir işletim sisteminin hiçbir alacası kalmıyor ki en büyük kozu olan flash player'ıda Microsoft'un IE10 atağından önce kaybetmişken.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca patentleri işine yaramayan patentlerdi büyük ihtimalle.Çünkü işe yarar temel patentlerin yıllık getirisi sattığı değerden daha fazla.


: 


olsun olsun bekleriz 
