Uçurumun eşiğindeğim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Uçurumun eşiğindeğim
Babamın gd900 telefonuna factory reset attım.Atarken yedek aldım.Ama 2010 dan beri çektiği fotoğrafları yedeklememiş.Babam öğrenince bir facia olcak :D bir çözüm varmıdır ?

15097

15097

Üye
Bence kaç :kac: :P:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bozuk.1 konuşmadan sonra kapanıyor.Belki yazılımsaldır diye....Şu an benim telefonu kullanıyor :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
yanlışlıkla babanin telefonunu suya filan düşür :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Telefonu sat sonra fakirin birine verdim de

• Beğen
Tepkiler: Dede
aleranol

aleranol

Üye
babana doğruyu söyle baba kaydetmemiş fotoları de yoksa çıkmaza girebilirsin.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Babanın yüz ifadesi ( :zzz: )

• Beğen
Tepkiler: alaStar
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefon destekliyor mu bilemem de usb modunda bağlayıp recover yapabilirsin belki ;)
Piriform un ücretsiz recuva isimli programıyla denyebilirsin

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Recuva pek bi halta yaramıyor :) Wondershare Photo Recovery büyük ihtimalle geri getirir. Hepsi olmasada çoğunu. Önce kur. Dosyları buluyor. Kurtarmak istediğinde lisans kodu soruyor :) Çok gıcık oluyor insan. Bir de önizlemeleride veriyor. Tabi ki HArici disk sdcard vs. arama yapabiliyor.

Programı PM'den gönderiyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
virüs bulaşmış tüm bilgiler gitti de. suçu babana at bozmusun ben napiyim felan üste çık :naughty:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
15097

15097

Üye
Herkeste de yalan söyletmeye teşvik var arkadaş :naughty:

RNK26

Üye
Babamın gd900 telefonuna factory reset attım.Atarken yedek aldım.Ama 2010 dan beri çektiği fotoğrafları yedeklememiş.Babam öğrenince bir facia olcak :D bir çözüm varmıdır ?
Bende bir keresinde babamın 440 kişilik telefon rehberini sildim.Birazcık hırpaladı ama olsun babanın vurduğu yerde mor menekse biter.Doğruyu söyle bence.

15097

15097

Üye
Bende bir keresinde babamın 440 kişilik telefon rehberini sildim.Birazcık hırpaladı ama olsun babanın vurduğu yerde mor menekse biter.Doğruyu söyle bence.
Mor menekşe :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt