Ibb trafik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
Ibb trafik
Arkadaşlar İBB TRAFİK ovi den neden kalktı bilen varmı ve nereden buluruz aynı versiyonu

awdil

awdil

Üye
Akil vermek gibi olmasin ama,google'a ibb trafik uygulamasi vs.yazip arat bi. :)

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
yazdım buldumda ama versiyon farkı var

mah23442344

Üye
ne işe yarıyor o program ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

magazadaki var ama c6-01e uyumlu degilmis

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gayet de uyuyor valla nokia ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil..nokia mağazaya kullanıcı adı şifrenizle girip /download şeklinde yazarsanız program masaüstüne gelecek..telefona atıp yükleme yapabilirsiniz

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
gayet de uyuyor valla nokia ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil..nokia mağazaya kullanıcı adı şifrenizle girip /download şeklinde yazarsanız program masaüstüne gelecek..telefona atıp yükleme yapabilirsiniz

Ben denememistim dostum ama cihaziniz için desteklenmiyor yaziyordu.

Sorunu olan arkadas uğrayip gerubildirim yapsa bir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dediğim şekilde de yükleyebilir bir problem olmaz ama nokia telefona uyan bir programı neden uyumsuz diye kaldırır onu anlamam..

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
hangi telefon modelini denediysem uyumsuz yazıyor bu ne demek acaba

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
pc ye indirmiyor

- - - Eklendi - - -

neyse tel modelini 5800 yapınca indirme müsaadesi verdi

alligator70

Üye
e52 için nereden indirebiliriz?daha önce kullanıyordum telefona hard reset atınca indirmiyor bir türlü.1530 a mesaj atıyorum oradan da gelmiyor.elinde olan varsa yükleyebilirmi?ovi store da bir türlü izin vermiyor

bayon

Üye
qfs.mobi/f392380

buyrun 3.0 en son sürüm galiba

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

arnawut34

Üye
ekstra ücretlimi bu versiyon acaba...yani internet verisinden ekstra bi ücret talep ediliyormu?...kullananlar cevaplarsa sevinirim

arnawut34

Üye
bilgisi olan yok mu?

bayon

Üye
benim verdiğim normal kendi sitesinden ama her hangi bi operatörün anlaşması varsa gitmez heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt