4s'imi bugün sattım sizce hangi Android?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
4s'imi bugün sattım sizce hangi Android?
Jeilbreakli sekilde
Creakli uygulamalarım mevcuttu
Sizce androidde de aynı sekilde kullanabilirmiyim
Ucretsiz uygulama bulabilirmiyim
iOS ta jeilbreakten sonra
Ücretlileri ucretsiz olarak indirebiliyirsunuz
Ogrenci oldugum icin
O kadar uygulamaya verecek param ne yazık ki yok
Sizce yine daha yüksek hafıza ile İphone 4s mi
Yoksa donanım canavarı olan bir andrid cihaz mı almaliyim
Birde Windows var
Suan kararsız ve telefonsuzum
Yardımlarınızı bekliyorum
Herkese teşekkürler

süper nova

süper nova

Üye
4s e geri dönmeni tavsiye ederim ios candır. :)

• Beğen
Tepkiler: _Unforgiven_
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
4s e geri dönmeni tavsiye ederim ios candır. :)

Beyaz 16 gb 4s im vardı
Ama çevredekiler
Yahu bunda Bluetooth yok 3g görüşme yok su yok bu yok
Bende iyi bir alıcı çıktı sattım
Daha yüksek hafızanı almayı düşünüyorum ama
Android daha iyi olduğunu da söylüyorlar bilemiyorum
Ne yapmalıyım
S3 ve 4s arasında kaldım

ibrdd

Üye
Beyaz 16 gb 4s im vardı
Ama çevredekiler
Yahu bunda Bluetooth yok 3g görüşme yok su yok bu yok
Bende iyi bir alıcı çıktı sattım
Daha yüksek hafızanı almayı düşünüyorum ama
Android daha iyi olduğunu da söylüyorlar bilemiyorum
Ne yapmalıyım
S3 ve 4s arasında kaldım

Galaxy s3 al kafan rahat etsin:):):):)

El-CD

El-CD

Üye
4s de kal

yusuf011

Üye
bende 5 gün önce aynı hatayı yapıp 4si sattm. s3 aldım. keşke satmasaydın diyorum...........
artık alacaksan ya 4s al :D yada bekle bşey alma üzerne para bul az biraz bkaç ay içnde çkacak olan 5i al...
yok dayanamam dersen s3 al... ben aldım pek memnun degilm... jb = root androidde..
root işleminden sonra bazı uygulamalar var onları indiriyorsn sistem uygulamalrnı silme tema ses yükseltme vb rom atıyorsn ( bi nevi fw )
jb ile yaptıgn iapfree yi ben hala arıyorm androidde bulamadım...
jb ile yaptgn installous ile ücretli uygulamaları indirme işi için root olayna gerek yok belirli sitelerden zaten ücretsiz ediniyorsn ama installous kadar başarılı degil..

jb işlemnden sonra rahatlkla orjnal fwye dönebilyordn ve garanti için problem olmuyordu. ama root için orjnale dönme biraz zahmetli ve karışık garanti gitmesi olaslgı yüksek...

iphone da dailymotionda videom var... başarılı bi jb kullanıcısıydım... 5.1.1 türkçe siri videosu benimdir.. iphone ile ilgli herbir olayı biliyorum... aynı bilgilerimi androidde de ednmek için androide geçtim açıkçası ama çok pişmanım... nedenleri :

1 : s3 fazla ısınıyor ( bazıları hiç zerre kadar ısınmıyor diyor benm tel ısınıyor alt tarafları hala anlamış degilm )
2 : sarjı çok gidiyor ( millet sarj süper diyor ama ekranı karartıyorsn siyah resim koyyorsn güç tasarrufu açıyorsn yer bulma kapatyorsn 3310 gibi kullanyorsn :D )
3 : iphone kadar kaliteli degil kim ne derse desin.... cebimdeyken tuş kilidi açldı ya...
4 : jb işlemi çok kolay ama root işlemi gerçekten zor
5 : android için bu site haricinde pek fazla bilgi veren yardımcı olan site yok ama ios için öyle degil tabi bilirsin.

daha çok bilgi için bana özel msj atablrsn konuşuruz.

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06
Arai

Arai

Üye
sony xperia s kullanıyorum çok memnunum ok by :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
abartmayın arkadaşlar görende 3310 alacak sanacak. bende iphone 4s ve one x'i yanyana inceledim one x aldım. çünkü anroid'e alışmıştım. demem o ki alışırsan sıkıntı yok kardeş. tabi bende bi süre iphone kulansam alışırdım ama bana büyük ekranda lazımdı.
-oyunları jb=root vs. yapmadan, cihazı garantiden çıkarmadan bedava indireceksin. sistemi istediğin gibi kişiselleştireceksin.
-bluetooth ile dosya transferini istediğin telefonla yapacaksın
-3g ile istediğin telefonla görüşeceksin (dikkat et bazı markalarda 3g ile görüntülü görüşme yok sadece internet ile skype vs. aracılığıyla var. örn:htc)
-büyük ve kaliteli ekranın olacak

tek eksi bana göre ısınma olayı. yani alışırsan en ufak pişmanlık duymazsın android'ten.

Arai

Arai

Üye
uuncu okumadım ama haklısın reis bende katılıyorum sana :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Jelly bean'ı bekliyoruz...

omerfarukbaspin

Üye
one x one x yada sony yeni telefon tanıttı sl diye onu bekle :D

phasan

phasan

Üye
sunu dıyım ıphone kullanan baska telefon kullanamıyor

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım 4s den s3e geçmek bugattiden inip mersedese binmek gibi. S3 de kötü değil ancak donanım hilesi mevcut. Satılması için tonlarca reklam yapılmış ve fan veya bilgisiz veyahut ilgisini çeken kesime hitap ediyor. Yani 4s de sen zaten jb yapmışsın. Bluetoothu sen zaten kullanırsın. Madem jb yaptın o zaman dahasına gerek yok. Şimdi eğer 1500yl paran olsa iphone 5 çıkınca üzerine biraz ekler 64gb olanı alırsın uzun süre kullanırsın. Başka söze gerek yok.
Yusuf kardeşimiz de açıklamış zaten.

• Beğen
Tepkiler: yusuf011
larten123

larten123

Üye
keşke satmasaydın

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Şimdilik idareten bi cihaz kullan bi kaç ay bekle hem şimdiki telefonların fiyatları düşmüş olur hemde wp8 alabilirsin:oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben wp ÖNERIRIM

- - - Eklendi - - -

wp8

kmesne

kmesne

Üye
Ekim de ıphone türkiyeye gelir yeni ıphone bekle

futbol123

futbol123

Üye
İphone 5 i bekle :) çok az bi zaman kaldı zaten.

franzliszt

franzliszt

Üye
sen naptın arkadaş ios özelliklede 4s bırakılırmı şuan en stabil cihazı bırakıp arayışa atmışsın kendini , android yapısı itibariyle sadece bir alternatif zaten kullanıcılarda bunu bilerek alıyor şuan iphone un bataryası ekranı büyütülecek ek birkaç donanım eklenip ios 6 üstünde devam edecek ios6 hayli hayli iyi bir sistem oturmuş üst düzey performansı veren bir platform nerden anlıyoruz glbencmarkda çift çekirdekli 4s ile 4 çekirdekli androidler aynı sonuçları alıyor oyun oynatırlarken cihazdan cihaza performans değiştiği için frame atlamaları alıyor bir sürü sorun aslında diyorsunuzya bletooth problem falan ama genel toplamda androidin kullanıcıya yaşattığı irili ufaklı problemler daha fazla ve ios kadar kararlı bir çalışması yok mesela android şıkıştımı çat diye uygulama kapandı diyebiliyor , arkadaşımda s3 var adam biraz fazla yüklendi bir sürü oyun yükledi sağa sola kaydırıken lag almaya başladı saçmalık ! yani kısacası ios dan sonra android bence performans isteyen biri için saçma , görsellik için belki doğru olabilir (ben ihtiyaç duymasamda bazıları widget olayını seviyorlar )

- - - Eklendi - - -

cebinizde para varsa bekleyin yeni cihazları görmeden almayın eylülde nokia ve apple yeni cihazlarını tanıtacak

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
papakudioflu

papakudioflu

Admin
lg windowsphone uretemiyor. Microsoftun acikladigi resmi wp8 ureticileri nokia,samsung,htc ve huawei.

Ayrica mesajlarda birbirinizi itham etmeden kirmadan seviyeli bir şekilde devam edelim lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...