Jailbreakli Iphone 4S mi yoksa androidli SGS III mu???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hersey icin tesekkur ederim kararimi samsungdan yana kullanmaya karar verdim. dediginiz gibi zaten bu forumda yeterince sey var sizinde yardimlarinizla herhangi bir problem yasayacagimi zannetmiyorum :D :D iphone 3gs kullaniyordum acikcasi tek sevdigim yani appstore'du uygulama sIkIntisi yasamamamdi umarim androide cabuk isinirim :D herkese tesekkurler iyi forumlar, hayirli ramazanlar...

- - - Eklendi - - -

basliga cozuldu diye ekleme yaparmisin admin. Nasil yapildigini bilmiyorum :D yada tarif edin en azindan ogrenmis olurum...

enes122

enes122

Üye
arkadaslar hersey icin tesekkur ederim kararimi samsungdan yana kullanmaya karar verdim. dediginiz gibi zaten bu forumda yeterince sey var sizinde yardimlarinizla herhangi bir problem yasayacagimi zannetmiyorum :D :D iphone 3gs kullaniyordum acikcasi tek sevdigim yani appstore'du uygulama sIkIntisi yasamamamdi umarim androide cabuk isinirim :D herkese tesekkurler iyi forumlar, hayirli ramazanlar...

- - - Eklendi - - -

basliga cozuldu diye ekleme yaparmisin admin. Nasil yapildigini bilmiyorum :D yada tarif edin en azindan ogrenmis olurum...

S3 bence güzel bir tercih umarım aldığında pişman olmazsın ve android i kısa bir sürede çözersin. Hayırlı olsun şimdiden

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

tesekkur ederim. pisman olucagimi zannetmiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt