Ekranin yanmasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
Ekranin yanmasi
Sensation kullanicisiyim,bildirum veya mesaj gelince ekranin ışığı yanar mi ,gözükür mu iphone da ki gibi ?

abandonware

abandonware

Üye
benim bildiğim gözükürede; sen sorunca bidaha düşünesim geldi :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tuşa basmadan yanmaz bildirim için led ışığı yanar :oke:

El-CD

El-CD

Üye
iPhone'da bildirim ışığı değil arkadaki led flaş yanıyor.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler demek ki led ışık ile idare edeceğiz :)

abandonware

abandonware

Üye
ama hakikaten benim bildiğim bi ekranın... neyse hadi led ışığı olsun bkm.

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
bildirim,mesaj filan gelince ekranın tamamı yanmıyor sağ üstte ki ön kameranın yanın da ki ışık ayarladığın ayara göre yanıp sönüyor. Benim anlatmak istediğim de iphone da ki gibi gelen mesaj, bildirim ile birlikte ekranın yanması ve gelen bildirimin,mesajın ekranda gözükmesi ama Htc'de yokmuş o anladığım kadarıyla, canı sağ olsun :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bildirim,mesaj filan gelince ekranın tamamı yanmıyor sağ üstte ki ön kameranın yanın da ki ışık ayarladığın ayara göre yanıp sönüyor. Benim anlatmak istediğim de iphone da ki gibi gelen mesaj, bildirim ile birlikte ekranın yanması ve gelen bildirimin,mesajın ekranda gözükmesi ama Htc'de yokmuş o anladığım kadarıyla, canı sağ olsun :)
Şöyle oluyor. Bildirim olarak led ışığı yanıyor ve kilit tuşuna basınca mesaj ekranda gözüküyor okuyabiliyorsunuz kilidi açmadan :oke:

FK5896

FK5896

Üye
Ekran ışığının yanmaması bir yerde çok iyi. Mesela konum güncellediğinde olsun sms iletisi geldiğinde olsun ekran ışığını yakmayıp pilin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor :)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ekran ışığının yanmaması bir yerde çok iyi. Mesela konum güncellediğinde olsun sms iletisi geldiğinde olsun ekran ışığını yakmayıp pilin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor :)
Aynen öyle hocam :)

• Beğen
Tepkiler: FK5896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...