Telefonla ilgili bir sorunun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kdrbababa1616

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla ilgili bir sorunun var
arkadaşlar geçenlerde Samsung Galaxy Y aldım ve telefon cok hosuma gitti fakat telefonu pcye bağladıgımda telefon şarj oluyor ama pcden goremiyorum onu nasıl halledecez ... ¿ ilk sorum buydu.
ikincisi Kutunun içinden Samsung Kulaklık çıktı bunu telefona bağladıgımda kulaklıktan muzik yurutebiliyorum fakat ses gelmiyor.
çıkarınca eski haline donuyor ama ses kulaklıktan gelmiyor
arkadaşımın telefonunda kulaklık calısıyor
onun kulaklıgı bnm telefonda çalışmıyor
telefonu daha dun aldım
bi yardım ederseniz sevinirim

CILGINTURK

Üye
kulaklık ıle ılgılı garantıye gotur telı kulaklıktan ses gelmıyor de

sana cd vermedıler mı samsung kies yukle pc ne

PremiumWork

PremiumWork

Üye
arkadaşlar geçenlerde Samsung Galaxy Y aldım ve telefon cok hosuma gitti fakat telefonu pcye bağladıgımda telefon şarj oluyor ama pcden goremiyorum onu nasıl halledecez ... ¿ ilk sorum buydu.
ikincisi Kutunun içinden Samsung Kulaklık çıktı bunu telefona bağladıgımda kulaklıktan muzik yurutebiliyorum fakat ses gelmiyor.
çıkarınca eski haline donuyor ama ses kulaklıktan gelmiyor
arkadaşımın telefonunda kulaklık calısıyor
onun kulaklıgı bnm telefonda çalışmıyor
telefonu daha dun aldım
bi yardım ederseniz sevinirim

1-Kies yükle...
2-Kulaklıkğın kablosu hasas olduğundan birazcık elinle şekil ver yani 2 parmağın arasında birazcık düzle kabloyu bide telefonun jack girişine tam otuttur

Kies için bu linke tıkla işletim sistemini seç ve orda nasıl kullanacağın hakkında videoda var buyur link
:oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
kulaklı sesi için önce buraya gir sonra isaretle

pc ye baglamak için önce buraya gir sonra bunu tikla kobloyu baglaya bilirsin

CILGINTURK

Üye

2-Kulaklıkğın kablosu hasas olduğundan birazcık elinle şekil ver yani 2 parmağın arasında birazcık düzle kabloyu bide telefonun jack girişine tam otuttur

adam dıyor kı benım kablo arkın telefonda sorunsuz çalışıyor benım telde calısmıyor demekkı sorun telefonda .

dpi015

dpi015

Üye
Samsung pc studio indir işini görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt