Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
Önemli deil :)

loley00

Üye
Kizmassan odin link isteyebilirmiyim :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kizmassan odin link isteyebilirmiyim :)

linkteki rarda odin cwm5 recovery ve ufak bir anlatım var.Sana yardımcı olacaktır.

- - - Eklendi - - -

samoçam' Alıntı:

bu rom cm9 android 4.0.4 le aynımı bi bakarmısın kardeş yüklesem bi sorun çıkarmı

(((Mesaj kutun dolu olduğu için buradan yazmak zorundayım)))

Daha önceden paylaşmak istedim ancak cm9 u taban alarak hazırlanmış ve yeterince hızlı güncellenmiyor.CM9 u taban aldığı için aynı hatalara sahip ama konu sahibi bütün gelişmeleri cm9 ile aynı anda getirmiyor.En son baktığımda daha kamera çalışmıyordu ve şu andada durum pek farklı değil.Şu an cm9 varken kimsenin sadece s3 görünümü için cm9 un eski sorunlarını hale aşamamış ve güncelliği tartışılır derecede zayıf olan bir konuyu paylaşmak istemedim.Eğer s3 görünümü isterseniz cm9 için touchwiz temasını indirin. konusundan görsellere bakabilir ve indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: loley00

haluk_ky

Üye
Arkadaşlar rom çok güzel ii hoşta rom yüklemeden önce rehberimi kies ile bilgisayara yedekledim. Şimdi romda kies olmadığı için geri alamıyorum. Usb ile attim fakat o şekildede olmadı. Yardım lütfen..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kesinlikle mukemmel bir rom telefonda muthis bir performans artisi oldu sarj ilk baslarda az gelebilir bir kac sarj dongusunden
sonra normale donuyor emegi gecen herkese tesekkurler:)
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6

hakan572123

Üye
Yaa arkadaslar benim telefonum galaxy w ve android 2.3.6 yuklu ama ben advance menusunu bulamiyorum

- - - Eklendi - - -

birde indirdigim cyanogenmod 9 dosyasini recovery modda gormuyor

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yaa arkadaslar benim telefonum galaxy w ve android 2.3.6 yuklu ama ben advance menusunu bulamiyorum

- - - Eklendi - - -

birde indirdigim cyanogenmod 9 dosyasini recovery modda gormuyor

Advance menusu telefonun icinde olan bi menu degil zaten cwm recovery si icinde bulunan menulerden birisi.Daha once bu konuda cwm recovery sinin nasil yuklenecegini uzun uzun anlattim ve cwm kullanilmasi gerektigini belirttim.Stock recovery ile rom yukleyemezsiniz.Lutfen once cwm yukleyin

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar rom çok güzel ii hoşta rom yüklemeden önce rehberimi kies ile bilgisayara yedekledim. Şimdi romda kies olmadığı için geri alamıyorum. Usb ile attim fakat o şekildede olmadı. Yardım lütfen..

.vcf uzantili kartvizit dosyanizi hafiza kartiniza yada sdcardiniza kopyalayin ve rehber icinde seceneklerden ice/disa aktar ile depolama biriminden aktari secin yada dosya yoneticisi ile kartvizit dosyanizi bularak tiklayin.Rehberiniz otomatik olarak yuklenecektir.Yuklediginiz custom romlar kiesi devre disi birakir.

samoçam

Üye
teşekkür ederim

loley00

Üye
sadik gine rahatsız ediyorum ama bi sorunum varr pcim win 7 dowloand moda aldım odin teli görmedi bende dediğin gibi kiesi yükleyip deniyim dedim ama kiesi yüklerken internet bağlatısı yok diyo ve ben olduguna %10000 eminim yardımcı olursan sevinirim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun ne oldugunu bilmiyorum ancak eger cm9 romunu yuklediyseniz download modu calismaz.Bu yuzden odinde gormez.Bu usb tethering in calismamasinin bir etkisi.Eger win7 kullaniyorsaniz zaten driverlari otomatik tanir bu yuzden kiese gerek yok.Odini yonetici olarak calistirmayi deneyin.

loley00

Üye
daha romu yuklemedim recorveryi yuklemek icin acmistim dowloand modu odin gormedi pc basina gecince denicem yonetici olrak calistirmayi

- - - Eklendi - - -

sadik sen daha önce bu islemler icin root gerekli deil demistin ama ben baska bir kac konuya baktigimda cwm ve rom icin root gerekiyomus diye okudum simdi benim bunlari yapmam icin root atmam gerekiyomu gerekmiyomu?

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
USB sorunu çözülmüş:

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
daha romu yuklemedim recorveryi yuklemek icin acmistim dowloand modu odin gormedi pc basina gecince denicem yonetici olrak calistirmayi

- - - Eklendi - - -

sadik sen daha önce bu islemler icin root gerekli deil demistin ama ben baska bir kac konuya baktigimda cwm ve rom icin root gerekiyomus diye okudum simdi benim bunlari yapmam icin root atmam gerekiyomu gerekmiyomu?

Aynı soruyu ısararl sormayın lütfen root yada herhangi başkabirşey gerekli değil.Tek yapmanız gerekn recovery yüklemek.Telefona kutudan çıktığı haliyle direk cwm kurulup rom atılabilir.Root rom manager ile cwm yüklemek için gerekli.Ancak odin ile cwm yüklemek için odin ve gerekli dosyalar ve telefon haricinde hiçbirşey gerekmiyor.Daha önce bu romu yüklemiş arkadaşlarada danışabilirsiniz.Bu romu birçok kişi root suz olarak kurdu.

- - - Eklendi - - -

USB sorunu çözülmüş:

O habere inanma kesinlikle bu olay usb tethering i çözmez.USB tethering kernel ve rom üzerindeki bazı dosyalarla alakalı birşey.Eğer senin kastettiğin usb ile mediaları senkronize etmek yani kies ile cihazındaki müzik resim vs. yi senkronize etmekse bu kesinlikle usb tethering değil.Eğer usb tethering in çözüldüğünü iddia ediyorsanız cm9 romu ile download modunu kullanmayı deneyin.Download modunun açılmaması usb tethering in bir etkisidir.Media senkronizasyonu ise sadece cm9 kaynağında kies için gerekli dosya yada uygulamaların yer almamasından kaynaklıdır.

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
O habere inanma kesinlikle bu olay usb tethering i çözmez.USB tethering kernel ve rom üzerindeki bazı dosyalarla alakalı birşey.Eğer senin kastettiğin usb ile mediaları senkronize etmek yani kies ile cihazındaki müzik resim vs. yi senkronize etmekse bu kesinlikle usb tethering değil.Eğer usb tethering in çözüldüğünü iddia ediyorsanız cm9 romu ile download modunu kullanmayı deneyin.Download modunun açılmaması usb tethering in bir etkisidir.Media senkronizasyonu ise sadece cm9 kaynağında kies için gerekli dosya yada uygulamaların yer almamasından kaynaklıdır.

Usb tethering'i çözdüm derken artık dosya alışverişini rahatça yapabiliyorum demiş heralde, ki onu kullanıyorum şuan çalışıyor yani dosya alışverişini yapabiliyorum.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Usb tethering'i çözdüm derken artık dosya alışverişini rahatça yapabiliyorum demiş heralde, ki onu kullanıyorum şuan çalışıyor yani dosya alışverişini yapabiliyorum.

Zaten normal şartlar altında dosya alışverişi yapılabiliyor.USB yığın depolama özelliğinde hiçbir sorun yok.

exelancy

Üye
abi emeklerine saglık ben kısa bi süreligine orjinal roma dönmem gerek acilen nasıl yaparım cwm kurmuştum ama sanırım yedek almamıştım bilmiyodum nasıl oldugunu :S

exelancy

Üye
abi ama odin için dowloader mod gerek degilmi

loley00

Üye
sadik vwm yi yükledim ama recorvery modda açılmıyor tel ses açma home ve power tuşlarına basıyorum direk normal açılıyo neden olabilir?

Üst Alt