En iyi sosyal medya telefonu HTC One S seçildi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konudan 88 adet atışma ve gereksiz mesaj silindi. Saygı sınırlarını koruyamayan, diğer kullanıcıları tahrik eden üyelerimize gereken uyarılar yapıldı. Devam etmek isteyen var ise buyursun.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "

abandonware

abandonware

Üye
Bence de bu seçim saçma olmuş:bilmm

zannetmiyorum: one s seçildiğine göre bir hikmeti vardır; öle onlar bizim gibi basit şeylerle uğraşmaz; senin saçma olması için bulduğun nedenleri onlar 50 kere masaya yatırmışlardır zaten :oke: fakat o telefonu kullanacak olursan sonuçta sen kullanacaksın seçim ve karar yine sana kalıyor :oke: bunlar genel itibarıyle öznel görüşlerden ibaret.

- - - Eklendi - - -

son olarak chipten alıntı yapılmış: biraz emeğe saygı lütfen; alıntı yaptığınız yeri gösterin.

- - - Eklendi - - -

Konudan 88 adet atışma ve gereksiz mesaj silindi. Saygı sınırlarını koruyamayan, diğer kullanıcıları tahrik eden üyelerimize gereken uyarılar yapıldı. Devam etmek isteyen var ise buyursun.

88 mi :blink:

orko13

orko13

Üye
siyahında dökülme var deniliyor ancak harika bir telefon..özeliklede siyahı..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Enteresan bir seçim olmuş :hmmm

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi

ilginiz için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

zannetmiyorum: one s seçildiğine göre bir hikmeti vardır; öle onlar bizim gibi basit şeylerle uğraşmaz; senin saçma olması için bulduğun nedenleri onlar 50 kere masaya yatırmışlardır zaten :oke: fakat o telefonu kullanacak olursan sonuçta sen kullanacaksın seçim ve karar yine sana kalıyor :oke: bunlar genel itibarıyle öznel görüşlerden ibaret.

- - - Eklendi - - -

son olarak chipten alıntı yapılmış: biraz emeğe saygı lütfen; alıntı yaptığınız yeri gösterin.

- - - Eklendi - - -

88 mi :blink:

Bakın ben haberlerimi ne chipten ne de başka forumdan alırım alsam bile belirtirim haber sitesinden aldım bunu belki chip de ordan aldı tepemin tasını ikidir attırıyorsunuz şikayet edeceğim ona göre:nono:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şimdi benim anlamadığım neden htc one s neden galaxy s3 veya xperia arc s değil bunlar android cihazlar hepsininki aynı değilmi :hmmm mesela n8'de aynı c7'de sosyal ağlarda ona yüklenen onada yükleniyor hee şöyle birşey olabilir 701 n8 ve c7'den iyi olabilir donanım olarak iyi ama sonuçta htc one s'den donanım olarak iyi androidler var diye biliyorum :hmmm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Saçma bi seçim aynı özelliklerin daha fazlası onex te de var:hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sen mobilsin galiba :d:

saruman_me

saruman_me

Üye
sosyal medya için biçilmiş kaftan olan n9 u görmezden gelip one s seçilmesi biraz düşündürücü..!! bu biraz düşene vurmak gibi oluyor..

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
One s kullandın mı kardeşim?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
İz[Mir]Kan;5142458' Alıntı:
One s kullandın mı kardeşim?

one s kullanmasına gerek yok one s in sosyal medyada yapabildiği her şeyi galaxy mini de yapabilir:oke:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Herhalde donanımsal özellikleriyle de ilgisi var. Bir de kullanıma göre. Diğer android cihazlara nazaran UI performansı daha yüksek. Bu durum A15 Tabanlı işlemciden kaynaklanmakta tabii ki :)

Bu ödülün gerçek sahibi N9 dur :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Herhalde donanımsal özellikleriyle de ilgisi var. Bir de kullanıma göre. Diğer android cihazlara nazaran UI performansı daha yüksek. Bu durum A15 Tabanlı işlemciden kaynaklanmakta tabii ki :)

Bu ödülün gerçek sahibi N9 dur :)

donanımsal özelliklerle alakası olsaydı bu ödülü one x alırdı:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
çok gizemli :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Donanım ve performanstan ziyade incelenen ekstra unusurlar vardır kesin.
Örnegin HTC chacha da almıstı bu ödülü ve donanımı o kadar da harika degildi one s gibi.
Ama sosyal medya telefonu oldugu bariz belliydi facebook kısayol tusu qwerty klavye ve ergonomik tasarımı olan bir cihazdı.
Aynı sekilde one s'de de bulmuslardır extreme bi özellik.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

donanımsal özelliklerle alakası olsaydı bu ödülü one x alırdı:)

Donanımsal özelliklerden kastım salt performans değil.Uygun boyutları. Ekran boyutları. Cihaz ağırlığı. Isınma durumu. Batarya performansı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt