En iyi sosyal medya telefonu HTC One S seçildi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
En iyi sosyal medya telefonu HTC One S seçildi!
HTC One S modeli, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği tarafından, "En İyi Sosyal Medya Telefonu" seçildi.

Akıllı telefonların global tasarımcısı HTC Corporation, beğeni toplayan
HTC One S modelinin The European Imaging Sound Association (EISA-
Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) tarafından, " 2012-2013 Avrupa'nın En İyi Sosyal Medya Telefonu” olarak seçildiğini duyurdu. Bu ödülle HTC, geçen yıl HTC ChaCha ile kazandığı ödülden sonra ikinci kez aynı kategoride bir ödül daha kazanmış oldu.

• Beğen
Tepkiler: orko13 ve " Tehlike "

aleranol

aleranol

Üye
ilginç hemde çok ilginç. N9 gibi sosyal ağlarla sürekli birleşik bir tel yerine hmm.. Sosyal medya ile ağlar farklımıydı?

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Bence de bu seçim saçma olmuş:bilmm

MaxipmaN

Üye
ben sevmiyom htc

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9,Lumia900 ve 808 varken bu telefonun seçilmesi saçmalık.. N9 besleme ekranıyla her yerde olmanı sağlıyor zaten mesajlar kısmınddan facedeki çevrimiçi arkadaşlarla hiç facebook u açmadan sohbet edebiliyorsun vs vs .. One s de sıradan bir android cihazın sunduğundan farklı ne var merak ettim

• Beğen
Tepkiler: ecel54
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bence de N9 sosyalde daha başarılı.

futbol123

futbol123

Üye
Yakışır one s e.

15097

15097

Üye
:alkis ChaCha'nın ödül aldığını bilmiyordum ama ödül almasına da şaşırmadım :)

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
N9,Lumia900 ve 808 varken bu telefonun seçilmesi saçmalık.. N9 besleme ekranıyla her yerde olmanı sağlıyor zaten mesajlar kısmınddan facedeki çevrimiçi arkadaşlarla hiç facebook u açmadan sohbet edebiliyorsun vs vs .. One s de sıradan bir android cihazın sunduğundan farklı ne var merak ettim

+1:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
N9 ve lumia900 neyse de 808'in adı bile geçmemeli burda geçmemistir de zaten.Multimedya cihazı ile sosyal medya cihazları farklı ve symbianda sosyal medya sorunu hala da devam ediyor tarayıcılar desen onlarda da :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r ve Mad EagLe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ödülü veren kurum ses ve görüntüleme olunnca ,rich recording ve 41 mp kamerayla 808 akla geliyor ister istemez ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ödülü veren kurum ses ve görüntüleme olunnca ,rich recording ve 41 mp kamerayla 808 akla geliyor ister istemez ;)

O zaman kurum kendi sınırları dısına çıkmıs ses ve görüntüleme ile sosyal medya pek bi alakasız geldi bana.
Multimedya dendiginde içerik olarak sosyal medya da alakalıdır ama sadece sosyal medya dendiginde multimedya cihazı olan 808 ve diger tüm akranları çok yetersiz.

aleranol

aleranol

Üye
808 sosyal medya olarak yetersiz desek facebook ile yaşayan n9 ne o zaman?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
808 sosyal medya olarak yetersiz desek facebook ile yaşayan n9 ne o zaman?

N9 ile 808 aynı platformu mu kullanıyor?
N9 808'e sosyal paylasım agları olarak hız kullanım olarak tur bindirir..

tempestshine

tempestshine

Üye
Hangi htc one size göre testinde bu bana göre çıkmıştı.Ben o kadar sevmiyorum ya :hmmm

15097

15097

Üye
aleranol

aleranol

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
701'in tarayıcısı anca Galaxy next ile karsılastırılcak düzeydeyse ve o 701 ile aynı donanımı yazılımı kullanan 808'in sosyal ag bakımından bu teste girmesi imkansız bu gerçek.
Nokia zaten yıllardır oyun ugulama saglayamayıp tarayıcı ve diger ag entegrasyonlarına önem vermeyip kullanıcılarını,yok xpresmüzik müzik telefonu yok multimedya telefonu yok is telefonu diyerek kullandı bu da bir gerçek.
Symbian'da her açıdan her isi fiyatına göre yapabilen bir cihaz yoktur.
Kiminin kamerası,kiminin hoparlörleri bu yüzden music phone ve simdilerde de camera phone diye kullanmaya devam ediyor.
Ama saglamdır multimedya gelismistir bu açıdan ilgi görebilir ama günümüz kullanıcıları bunlara bakmıyor ve satıslar yerlerde nokia bunu aklı edemedi mi yıllardır?

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ilginç hemde çok ilginç. N9 gibi sosyal ağlarla sürekli birleşik bir tel yerine hmm.. Sosyal medya ile ağlar farklımıydı?
üreticisinin bile desteği kestiği ürüne adamlar niye destek versin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt