tavsiyeniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeniz
arkadaşlar telefon alıcağım neo v mi Xperia sola mı hangisi iyidir oyun falan sorun olmaz yada başka tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkürler .

aleranol

aleranol

Üye
2sinin de sar değeri çok yüksek. Ama eğer zarar dinlemem diyorsan neo v iyi gözüküyor.

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi
hocam sar değeri düşük olan tavsiyen varsa oyun müzik vs.. için tavsiyelere açığım neo v kasıyo falan deniyor doğruluk payı nedir acaba?bide neo v tercihinin sebebi nedir yani hangi özelliğinden falan ?

__xXx__

__xXx__

Üye
ikisi arasında sola derim

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi
tercih sebeplerinide söylerseniz çok iyi olur kararsız kaldımda :hmmm

- - - Eklendi - - -

kardeş yok mu kimse matıklı açıklamasını yapacak bir baba yiğit yav bi el atın:vur

__xXx__

__xXx__

Üye
sola da çift çekirdekli işlemci var 4.1 e çok büyük ihtimalle güncellenir tasarımı neo v ye göre bence daha hoş ayrıca neo v de çok iyi bir cihaz ben şimdiye kadar pek bi kasma donma göremedim ayrıca bir fiyat belirtirseniz başka önerilerde verebiliriz:oke:

• Beğen
Tepkiler: yokqwe

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi
800 civarı

__xXx__

__xXx__

Üye
o o fiyata sola ve neo v iyidir sıkıntı cekmezsin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sola tabii ki.2 gömlek üstün bence Neo V den.

futbol123

futbol123

Üye
Çift çekirdekli bir makina ve daha güçlü bir gpu var bu saatten sonra neo v alınmaz bence.:oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
sebebinide söyler misin?
benim memlekettenmişin bu arada :oke:
Söylerim tabii..Öncelikle önümüze GPU ları çıkıyor..Biri Adreno 205 biri Mali400..Mali400 ile Adreno205 kıyaslanamaz zaten.Çift çekirdek-tek çekirdek.Sola çift çekirdek zaten Neo V yi başta eliyoruz ;) .Mali400 her türlü daha iyidir..Ayrıca Solanın kendi hafızası Neo V ye göre oldukça fazla..Sanırım 8-16 gb seçenekleri var..Ekran boyutları aynı zaten 3.7 inç..Burada en önemlisi bence Mali400'ün olması bu çok önemli Sola açısından..Her türlü Sola derim :ok2:

Ben Bursalı'yım :D 2 senedir Maraş'tayım ama pek alışamadım :naughty:

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";5122232]Çift çekirdekli bir makina ve daha güçlü bir gpu var bu saatten sonra neo v alınmaz bence.:oke:[/QUOTE]

karşılaştırmada buldum en mantıklısı dediğin gibi x peria da karar kıldım teşekkür ederim yorum yazan tüm arkadaşlara:oke:

futbol123

futbol123

Üye
karşılaştırmada buldum en mantıklısı dediğin gibi x peria da karar kıldım teşekkür ederim yorum yazan tüm arkadaşlara:oke:
Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi

Söylerim tabii..Öncelikle önümüze GPU ları çıkıyor..Biri Adreno 205 biri Mali400..Mali400 ile Adreno205 kıyaslanamaz zaten.Çift çekirdek-tek çekirdek.Sola çift çekirdek zaten Neo V yi başta eliyoruz ;) .Mali400 her türlü daha iyidir..Ayrıca Solanın kendi hafızası Neo V ye göre oldukça fazla..Sanırım 8-16 gb seçenekleri var..Ekran boyutları aynı zaten 3.7 inç..Burada en önemlisi bence Mali400'ün olması bu çok önemli Sola açısından..Her türlü Sola derim :ok2:

Ben Bursalı'yım :D 2 senedir Maraş'tayım ama pek alışamadım :naughty:

:oke:alışmasan iyi olur zaten alışıcak birşeyde yok bende yazları Maraş'tayım güncellememişim ama nereden olduğunu :hmmm:d:

- - - Eklendi - - -

Tehlike ";5122288][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir [URL="http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-62429019' Alıntı:
Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (White / Beyaz) GittiGidiyor'da 62429019[/URL][/SIZE][/COLOR]
gittigidiyordan almak nasıl olur sizce bide o var ama o da iyiymiş:islik

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tehlike ";5122288][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir [URL="http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-62429019' Alıntı:
Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (White / Beyaz) GittiGidiyor'da 62429019[/URL]
Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacak :hmmm[/SIZE][/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye
kameralar 8mp e 5 mp,erkran daha büyük bi kaç ufak fark var o kadar:dry:
Dediğim gibi kamerayla işiniz varsa arc s iyidir.Ekranıda daha büyüktür ve şıktır.Eğer oyun oynarım diyorsanız sola derim :)
bir yer daha buldum ne kadar güvenli bilmem.

yokqwe

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";5122382][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Dediğim gibi kamerayla işiniz varsa arc s iyidir.Ekranıda daha büyüktür ve şıktır.Eğer oyun oynarım diyorsanız sola derim :) [URL="http://www.androidtelefonlari.com/catalog/sony-ericsson-xperia-arc-s/?ref=akakce&v=1.10.8' Alıntı:
AndroidTelefonlari.com - Sony Ericsson Xperia Arc S, Taksitli, 2 Yil Garantili, Satın Al, Stoktan Hemen Teslim[/URL] bir yer daha buldum ne kadar güvenli bilmem.[/SIZE][/COLOR]

pekde güvenedim ben :hmmmniye öyle düşük yav:dry:

- - - Eklendi - - -

vatanda 1.300:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt