sen hangisini tercih ederdin kardeş pekio o fiyata sola ve neo v iyidir sıkıntı cekmezsin

sebebinide söyler misin?Sola tabii ki.2 gömlek üstün bence Neo V den.

Söylerim tabii..Öncelikle önümüze GPU ları çıkıyor..Biri Adreno 205 biri Mali400..Mali400 ile Adreno205 kıyaslanamaz zaten.Çift çekirdek-tek çekirdek.Sola çift çekirdek zaten Neo V yi başta eliyoruzsebebinide söyler misin?
benim memlekettenmişin bu arada![]()
2 senedir Maraş'tayım ama pek alışamadım 
[/QUOTE]
Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkarşılaştırmada buldum en mantıklısı dediğin gibi x peria da karar kıldım teşekkür ederim yorum yazan tüm arkadaşlara![]()
Söylerim tabii..Öncelikle önümüze GPU ları çıkıyor..Biri Adreno 205 biri Mali400..Mali400 ile Adreno205 kıyaslanamaz zaten.Çift çekirdek-tek çekirdek.Sola çift çekirdek zaten Neo V yi başta eliyoruz.Mali400 her türlü daha iyidir..Ayrıca Solanın kendi hafızası Neo V ye göre oldukça fazla..Sanırım 8-16 gb seçenekleri var..Ekran boyutları aynı zaten 3.7 inç..Burada en önemlisi bence Mali400'ün olması bu çok önemli Sola açısından..Her türlü Sola derim
![]()
Ben Bursalı'yım2 senedir Maraş'tayım ama pek alışamadım
![]()
alışmasan iyi olur zaten alışıcak birşeyde yok bende yazları Maraş'tayım güncellememişim ama nereden olduğunu 

gittigidiyordan almak nasıl olur sizce bide o var ama o da iyiymişTehlike ";5122288][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir [URL="http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-62429019' Alıntı:Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (White / Beyaz) GittiGidiyor'da 62429019[/URL][/SIZE][/COLOR]

Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacakTehlike ";5122288][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir [URL="http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-62429019' Alıntı:Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (White / Beyaz) GittiGidiyor'da 62429019[/URL]
[/SIZE][/COLOR]solada 512mb ram
Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacak![]()

Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacak![]()

Dediğim gibi kamerayla işiniz varsa arc s iyidir.Ekranıda daha büyüktür ve şıktır.Eğer oyun oynarım diyorsanız sola derimkameralar 8mp e 5 mp,erkran daha büyük bi kaç ufak fark var o kadar![]()

Tehlike ";5122382][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Dediğim gibi kamerayla işiniz varsa arc s iyidir.Ekranıda daha büyüktür ve şıktır.Eğer oyun oynarım diyorsanız sola derim :) [URL="http://www.androidtelefonlari.com/catalog/sony-ericsson-xperia-arc-s/?ref=akakce&v=1.10.8' Alıntı:AndroidTelefonlari.com - Sony Ericsson Xperia Arc S, Taksitli, 2 Yil Garantili, Satın Al, Stoktan Hemen Teslim[/URL] bir yer daha buldum ne kadar güvenli bilmem.[/SIZE][/COLOR]
niye öyle düşük yav