Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
zaten value packdaki sistem tam bi iskence hic bi ise yaramiyo romu yuklemek istiyorum anck teli alali 1 ay oldu ve ilk android telim olmsindan dolyi root birz canimi sıkti ve brck olayi beni biraz korkutuyo

ledayi2000

ledayi2000

Üye
link çalışmıyor kardeş

nsren

nsren

Üye
zaten value packdaki sistem tam bi iskence hic bi ise yaramiyo romu yuklemek istiyorum anck teli alali 1 ay oldu ve ilk android telim olmsindan dolyi root birz canimi sıkti ve brck olayi beni biraz korkutuyo
Kardes ben aldiktan iki hafta sonra rom yükledim. Hic pisman olmadim. Bir cok seyden faydalanmak istiyorsan ve orjinal romun gereksiz uygulamalarindan kurtulmak istiuorsan yükle huc durma. Ustelik androi 4.0.4 oluyor telefon. Ustelik su andaki rom stabil denecek kada
Mükemmel. Ben bunu kamera olmayan sürümde kullandim düsün artık:):)

loley00

Üye
:) bu arada romda ramde bi boşalma varmı? buyuk ihtimalle hafta sonu yapicam hem calisiyorum hemde evde tadilat var ama bi yandanda korkuyorum:) bu brck dedikleri sey rom yuklerken hata olursa oluyo deilmi? (daldan dala atlamak bu olsa gerek :)

nsren

nsren

Üye
:) bu arada romda ramde bi boşalma varmı? buyuk ihtimalle hafta sonu yapicam hem calisiyorum hemde evde tadilat var ama bi yandanda korkuyorum:) bu brck dedikleri sey rom yuklerken hata olursa oluyo deilmi? (daldan dala atlamak bu olsa gerek :)

Kardes kisaca su kadarini söylüyorum. Bende ilk defa rom atmayi bu konuda ögrendim. Konudaki soru cevaplari oku hic sorun yasamadan halledersin insallah. Özellikle de benim sordugum sorula ve cevaplara bsk. Konu sahibinden allah razi olsun. Cok ssbirli biri. Bir ara sordugum sorular yüzünden çileden çikar dedim ama.:):):) sabirla hepsuni cevapladi :) dedigim gibi konuyu bastan sona oku bence. Faydasi olur.

samoçam

Üye
bu romda tema desteği var ama ben hangi temaları çalıştırdığını bulamadım ne tür temalar yükleniyo

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Bende 6. versiyon yüklü. 7. Versiyonu yüklemek için sıfırdan mı yüklemem gerekiyor. Yani verilerimi ayarlarımı kaybetmeden update yapabilirmiyim?

nsren

nsren

Üye
bu romda tema desteği var ama ben hangi temaları çalıştırdığını bulamadım ne tür temalar yükleniyo

cm9 temaları. nette yaz bulursun. forumda da iki tane var. ben cobalt olanın kullanıyorum.
http://www.maxicep.com/android-launcher-tema/cobalt-donate-cm9-aokp-theme-v1-1-a-656896.html#post4955083

buraya bak.

kromagnum35

Üye
selam ben ilk defa rom yükledi ama bu romu beğenmedim cwmden aldığım backup dosyasıyla stock roma dönebilirmiyim eğer dönülüyorsa detaylı bir biçimde anlatırmısın yoksa sadece restoremi yapıcam

loley00

Üye
benm anlamadigim bi yer var hafiza okuma yazma izinlerini ayarlayin demissin bunu biraz acarmisin nasil yapicaz ayrica orjinal romun yedegini nasil alicas zahmet olmassa biraz acarmisin

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
benm anlamadigim bi yer var hafiza okuma yazma izinlerini ayarlayin demissin bunu biraz acarmisin nasil yapicaz ayrica orjinal romun yedegini nasil alicas zahmet olmassa biraz acarmisin
Birincisi için yani okumayazma izinleri için Advanced menüsünden fix permissions'a tıklaman yeterli ;)

hh_hh

Üye
Bende 6. versiyon yüklü. 7. Versiyonu yüklemek için sıfırdan mı yüklemem gerekiyor. Yani verilerimi ayarlarımı kaybetmeden update yapabilirmiyim?

yapabilirsin konunun heman başında belirtilmiş kurulum adımlarından c işlemini atla

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Bir sorum daha var.
Sanki bu rom'u yükledikten sonra şarjım daha çabuk bitmeye başladı. Sizde de aynı mı?

loley00

Üye
cwm recorvery modu yuklemeden yapsak olmuyomu cok karisik gelio ya symbian daha kolaydi:) bu arada root olmadan rom olmuyo dimi

nsren

nsren

Üye
cwm recorvery modu yuklemeden yapsak olmuyomu cok karisik gelio ya symbian daha kolaydi:) bu arada root olmadan rom olmuyo dimi

bu konunun dördüncü sayfasında bir link var. o dosyayı indir. içinde gerekli olan program var . anlatım da var. sana dediğim gibi. konuyu okursan zaten soru sormadan yaparsın hepsini. :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ayni sorulari sormadan once brz yorumlari arastirmayi deneyin.Burasi ne kadar cok ayni sorularla dolarsa cvplari bulmak sizin icin o kdr zorlasir.Sorularinizin cvplarina gelirsek; root ve rom birbirinden tamamen ayri seylerdir ve rom atmak icon root gerekli degildir.Recovery ise hem root hemde rom icin onkosul gibi birsey diyebilirim.Kisacasi recovery bir installer yani yukleme araci olarak gorulebilir.Recovery yuklemek icin ana konudaki "cwm" linkine tiklarsaniz cwm yuklemesi icin gerekli konuya ulasabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Bir sorum daha var.
Sanki bu rom'u yükledikten sonra şarjım daha çabuk bitmeye başladı. Sizde de aynı mı?

Sarj konusunda orjinal roma gore ilk basta biraz kotu oldugu soylenebilir ancak birkac sarj dongusunden sonra duzeliyor.

loley00

Üye
peki saolun emin olmak icin soruyorum rootlamaya gerek yok mu. root atmassak rom yuklersek ozamn garantidende cikmas?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
peki saolun emin olmak icin soruyorum rootlamaya gerek yok mu. root atmassak rom yuklersek ozamn garantidende cikmas?

Az once acikca root gerekmedigini yazdim.Bunun neresi anlasilmiyor?Biraz onceki mesajimda ozellikle ayni sorularin sorulmasinin konuyu icinden cikilmaz bir hale getirdigini soylemistim.Seni kirmak istemem ama ayni sorulari tekrar tekrar cevaplamak yorucu ve sikici olabiliyor.Garanti konusuna gelirsek telefona yaptigin hersey onu garantiden cikarir.Sadece recovery yuklemek bile garantiyi bozar.Yani garantiyi bozan tek sey root degil.Eger garantinin bozulmasini istemiyorsan yanlis yerdesin.Android sistem modifikasyon forumunda bircok sey garantiyi bozucak seylerdir.

loley00

Üye
tamam özür dilerim

Üst Alt