Kardes ben aldiktan iki hafta sonra rom yükledim. Hic pisman olmadim. Bir cok seyden faydalanmak istiyorsan ve orjinal romun gereksiz uygulamalarindan kurtulmak istiuorsan yükle huc durma. Ustelik androi 4.0.4 oluyor telefon. Ustelik su andaki rom stabil denecek kadazaten value packdaki sistem tam bi iskence hic bi ise yaramiyo romu yuklemek istiyorum anck teli alali 1 ay oldu ve ilk android telim olmsindan dolyi root birz canimi sıkti ve brck olayi beni biraz korkutuyo

bu arada romda ramde bi boşalma varmı? buyuk ihtimalle hafta sonu yapicam hem calisiyorum hemde evde tadilat var ama bi yandanda korkuyorum
bu brck dedikleri sey rom yuklerken hata olursa oluyo deilmi? (daldan dala atlamak bu olsa gerek
![]()

sabirla hepsuni cevapladi
dedigim gibi konuyu bastan sona oku bence. Faydasi olur.bu romda tema desteği var ama ben hangi temaları çalıştırdığını bulamadım ne tür temalar yükleniyo
benm anlamadigim bi yer var hafiza okuma yazma izinlerini ayarlayin demissin bunu biraz acarmisin nasil yapicaz ayrica orjinal romun yedegini nasil alicas zahmet olmassa biraz acarmisin
Bende 6. versiyon yüklü. 7. Versiyonu yüklemek için sıfırdan mı yüklemem gerekiyor. Yani verilerimi ayarlarımı kaybetmeden update yapabilirmiyim?
cwm recorvery modu yuklemeden yapsak olmuyomu cok karisik gelio ya symbian daha kolaydibu arada root olmadan rom olmuyo dimi

Bir sorum daha var.
Sanki bu rom'u yükledikten sonra şarjım daha çabuk bitmeye başladı. Sizde de aynı mı?
peki saolun emin olmak icin soruyorum rootlamaya gerek yok mu. root atmassak rom yuklersek ozamn garantidende cikmas?
tamam özür dilerim

korkma korkma. konu sahibi sinirli ama işini iyi yapıyor