Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Jelatin takmasam olur mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe
Üye
Konu Sahibi
C6-01 Jelatin takmasam olur mu ?
Evet arkadaşlar C6-01'e jelatin takmasam olur mu ? Bugün bir tane aldım görüntüyü çok bozdu. Sinirlendim duruma göre fırlatıp atıcam.
MaxipmaN
Üye
bende 2 aydır mat var pikselleri saydırıyor uyuz oldum artık iyice 2 ay daha kullanıp atcam bi daha takmayı düşünmüyom
ANIL
Admin
ekran kolay kolay çizilmez zaten, takmayabilirsin...
foreverthe
Üye
Konu Sahibi
Aynen kardeşim tav oldum, çıkartıp fırlatcam.
tempestshine
Üye
elinde telefon çok dayanıklı dostum.benim c6-01 kaç kere kafa üstü yere çakıldı.ekran da sıfır çizik
CABBAR
Üye
Olurda cizilirse kötü olur ama
paşa06.40
Üye
gorill glass var ben aldığımdan beri takmıyorum n8 e sıfır çizik. birde çalıştığım işte kolayca çizilebilir daha önce x2 kullanıyodum güneşe çıkınca çizikten görünmüyodu ekran
yaren_dede
Üye
devamlı internette takılıyorsan yada oyun oynuyorsan parmaklarının terlemesinden ekran sapıtabilir o yüzden takmanı tavsiye ederim
ama terleme sorunum yok diyorsan çıkar at boş yere görüntü kalitesini düşürme
aslanbaris
Üye
ben 8 aydır jelatinsiz kullanıyorum tertemiz 5 defa da düşmüştü
paşa06.40
Üye
nokia sağlam telefon çıkarıyo hakkını yememek lazım
Bende Mat var
+ Yönleri
Telefonu çizilmeye karşı koruyor
Parmak izi yapmıyor
Parmak kolay kayıyor
- Yönü
Çözünürlük düştü resmen
Şeffaf Alabilirsin
Amaru Shady
Üye
sorun olmaz
serkan719
Üye
parlak film kullan
foreverthe
Üye
Konu Sahibi
attım vallaha
O-Xan
Üye
Kardeşim çeşit çeşit film var. E-Alışveriş sitelerinden bak en uygununu sipariş et derim.
ahmet--20
Üye
kardeşim bende 2 aydır şeffaftan var gayette iyi oluyor ama sanırım parmaktaki statik elektrikten dolayı oluyor ekranın köşeleri dokunmadan algılıyor. Jelatinsiz c6-01de bunu yaşayan varmı?