C6-01 Jelatin takmasam olur mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
sakın takma ya para tuzağı vallaha bunlar zaten telefonlarda gorilla glass var siz daha neden jelatin alıyorsunuz anlamıyorum ki hele birde kullanırken parmaklarımı uyuz ediyorlar kaymıyorlar falan tam uyuz oluyorum nasıl kullanıyorsunuz onları ya ?

mcalisir

Üye
Ya telefon oldukça sağlam ekrani da öyle ama uzun vadede kesinlikle kullan cizilir kul yapımı sonuçta. Ben ilk aldığımda almıştım beş lira ya oldukça memnunm görüntüde bozulma yok

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
avcitalip

avcitalip

Üye
Ya telefon oldukça sağlam ekrani da öyle ama uzun vadede kesinlikle kullan cizilir kul yapımı sonuçta. Ben ilk aldığımda almıştım beş lira ya oldukça memnunm görüntüde bozulma yok

bence gerek yok ama tabi ufak ufak çiziliyor ama belli olmayacak derinlikte çok dikkatli bakarsanız görebilirsiniz yani :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
parlak jelatin zaten varlığını hiç belli etmiyor mat kötü yapıyor ama matta parmak izi tutmuyor o yönden iyi ama görüntüyü bozuyor en iyisi parlak bence jelatinsiz çok iz kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt