C6-01 Jelatin takmasam olur mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
kardeşim bende 2 aydır şeffaftan var gayette iyi oluyor ama sanırım parmaktaki statik elektrikten dolayı oluyor ekranın köşeleri dokunmadan algılıyor. Jelatinsiz c6-01de bunu yaşayan varmı?

benim elim terleyince jelatinli bile sapıtıyor ama özelllikle orjinal jelatinde çok vardı ince olduğundan sanırım

ozakin70

ozakin70

Üye
Gorilla glass var o tel de bişey olmaz ben takmiyorum c6-01 de bişey yok ama wonder da şart. Malum koruma yok

Polymath

Polymath

Üye
benim agabeyimde c601 var. Ekranı jelatınsız kullandı bir ara cizildi. Ufak ama dikkatli bakınca goruluyor. Bence cizilmez diye birsey yok. Ha sen essegini saglam kaziga tak. Goruntu kalitesi dusuyorsa normal mat olmayan koruyucu al. Resim koyabilirim 2 gune

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Eğer telefonun olduğu
cebinize anahtar ,bozuk para vs. ekranı çizebilecek birşey koymazsanız kolay kolay çizilmez telefon.. Bu şekilde ekran koruyucuya da gerek kalmaz.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben tak derim ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de uzun zamandır şeffaf koruyucu olmadan kullanıyordum, dün güneş ışığında kısa çizgilerin olduğunu fark ettim sanırım tırnaklarımdan kaynaklı, dünden itibaren tekrar koruyucu kullanmaya başladım.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben de uzun zamandır şeffaf koruyucu olmadan kullanıyordum, dün güneş ışığında kısa çizgilerin olduğunu fark ettim sanırım tırnaklarımdan kaynaklı, dünden itibaren tekrar koruyucu kullanmaya başladım.
Mat mı kullanıyorsun abim :)

YawShack

YawShack

Üye
Para tuzağı dostum başka birşey değil :hih:

Ekran yine çizilcek ne halt değişiyo jelatin takınca hiç 10 tl jelatine verilirmi yahu onların maliyeti 50 kuruş !!! :D

MaxipmaN

Üye
Para tuzağı dostum başka birşey değil :hih:

Ekran yine çizilcek ne halt değişiyo jelatin takınca hiç 10 tl jelatine verilirmi yahu onların maliyeti 50 kuruş !!! :D

bi halta yaramaz demek haksızlık olur

YawShack

YawShack

Üye
Neden :D Gerçekler acı olduğu içinmi :ehe

MaxipmaN

Üye
bir şekilde korur elin terleyince sapıtmıyor mesela

YawShack

YawShack

Üye
Yapmayın be kardeşim ya jelatin neymiş alti üstü bi kağıt :ehe git kılıf al daha karlı çıkarsın :oke:

MaxipmaN

Üye
çiçam kılıftan çıkarınca jelatin yine görev alacak

MaxipmaN

Üye
Sen çok mu eskisin benim senin rütbenin 4 üstünde çarım vardı burda yeni nesil biri varsa oda sensin ;)

ben nesil derken yaşından bahsettim abisi

- - - Eklendi - - -

çok metin2 oynuyon anlaşılan neyse konu değılmasın

YawShack

YawShack

Üye
Onu sallamasyon yazdım koçum ;)

• Beğen
Tepkiler: cascı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm jelatin kullanmakta fayda var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt