hamza271970
Üye
kardeş onlar tlf nu içini için deyil kasası için alıyorlar e kasada hep elerinde olduğuna göre aradığını buluyorlardır insanlar düşüncesine göre yaşarlar
orası öyle de burda dile getirilmek istenen şey neden kullanmayı bilmeyen adam bu telefonları alıyor tamam zengindir almıştır ama kullanmayı bilmeyen adam neden başkalarına sadece fazla para verdi diye hava atmaya çalışıyor veya çalışamıyorkendi parasıyla rezil olmak gibi birşey bu.
kendi parasıyla rezil olmak gibi birşey bu.
araba almak için istanbula gitmiştik ben istanbulu hiç bilmediğimden c6-01 im ve haritamla yola koyuldum herneyse araba sahibiyle buluştuk iki kişiler birinde ip 4 diğerinde de 3gs var. Araca bindik bir şişliden bağcılar emniyet müdürlüğüne gidecez adamlarda istanbuk trafiğini gösteren program sürekli açık işte hangi yol açık hangisi kapalı kontrol ediyorlar. Fakat bir türlü adresi bulaadılar bende navigasyon yokmu dedim. İstanbulda sürekli yollar değişir bi işe yaramıyor dediler. Sonra ben benimkini açtım adresi arattım buldum sesisine açtım adresi elimizle koymuş gibi bulduk. Bu sefer senin telefon ne diye sormaya başladılar