c6 - iphone 4 - samsung galaxy

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
c6 - iphone 4 - samsung galaxy
selam arkadaşlar.Başımdan geçen olay aynen şu şekildedir.
Arkadaşlarımla bir kafede otururken telefonumla şaka yolluda olsa biraz dalga geçtiler.Her ne kadar kızmasamda bayağı bir bozuldum.Neyse arkadaşın birisine ilaç lazım oldu ve nöbetçi eczane için ikiside wi-fi ye bağlanmaya çalıştılar ama her iki telefonda açıp nöbetçi eczaneyi gösteremezken benim c6 onların cihazlarından yavaşta olsa buldu
Araba ile yolda ilerlerken eczanenin adresini unutup tekrar bu sefer hatlarından (ikiside turkcell) bağlanmaya çalışsalarda yine olmazken benim c6 ya kul oldular.Bu sefer laf sokma sırası bendeydi 1500 liralık fiyasko diyip ben kızdırmaya başladım.Daha sonra bana telefonundaki asphalt 6 yla hava atacakken bendeki asphalt 6 yı gösterdim.
Arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın ben hiç bir cihazı kötülemem.Bugün nokiayı yerden yere vuran her insan illaki geçmişinde bir nokia illaki vardır mutlaka.Evet şunuda itiraf ediyimki bende iphone almayı düşündüm bir ara.ama nedendir bilmem vazgeçtim.Kim ne derse desin ben nokia kullanmaya devam edeceğim bu benim kişisel tercihimdir

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520 ve MaxipmaN

23palulu23

23palulu23

Üye
bence de symbianın rahatlığı hiçbir yerde yok.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum sana hava atan adamla hala arkadaşsan o senin sorunun. Ayrıca I4 c6yı her türlü ezer

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum sana hava atan adamla hala arkadaşsan o senin sorunun. Ayrıca I4 c6yı her türlü ezer

ben c6-01'le xperia arc s'i ezdim ;) bizim sınıfta vardı bir çocukta konu telefondan açıldı takoz gibi falan dedi benim telefonum ondan iki tane alır dedi şaka yaparak öylede 1400'e almıştı. Ama sonuçta maxicepte takılan insanız buna ev ekranlarımı gösterdim prolarımı gösterdim sonra youtubeden birşey açılacaktı bu videoyu bulana kadar ben fasttubeden buldum açtım hd hemde o daha arıyorduki videoyu izledik bitti çocuk resmen sustu kaldı ya bırak dediler o kadar para vermişsin ama çocuk resmen c6'yı iphone 5 yapmış falan dediler o hala video arıyordu :d: kullanmayı bildikten sonra sorun yok adam iphone alıyor almasına ama senin arkadaşının yaptığı gibi hava atmak için adama jailbreak diyorsun o ne yeniliyomu diyor ama iphone kullanıyor kullansa nolur :)

azrock

azrock

Üye

ben c6-01'le xperia arc s'i ezdim ;) bizim sınıfta vardı bir çocukta konu telefondan açıldı takoz gibi falan dedi benim telefonum ondan iki tane alır dedi şaka yaparak öylede 1400'e almıştı. Ama sonuçta maxicepte takılan insanız buna ev ekranlarımı gösterdim prolarımı gösterdim sonra youtubeden birşey açılacaktı bu videoyu bulana kadar ben fasttubeden buldum açtım hd hemde o daha arıyorduki videoyu izledik bitti çocuk resmen sustu kaldı ya bırak dediler o kadar para vermişsin ama çocuk resmen c6'yı iphone 5 yapmış falan dediler o hala video arıyordu :d: kullanmayı bildikten sonra sorun yok adam iphone alıyor almasına ama senin arkadaşının yaptığı gibi hava atmak için adama jailbreak diyorsun o ne yeniliyomu diyor ama iphone kullanıyor kullansa nolur :)

Çok haklisin. Kullanmasını bilmedikten sonra senin neyine 1500-2000 TL'lik telefon?

Sınıf arkadaşıma iTunes, telefonu kapatmayı, çağrıyı cevaplaya almayı hatta ve hatta telefonu kilide almayı ben öğretdim. Gitmiş 4S almış, bütün NBA Jam oynuyor. Sonra işi bitince menüye alıp telefonu öylece ekran açık bırakıp gidiyor. Sorunca da "akıllı telefon o, kendi kapanır." dedi zaten benim orada kayış koptu. Hava atmak için aldığını söylüyor kendisi...

Hava atmak için 1500-2000 TL... SIRF bu eleman değil milletimiz dolu böyleleri ile. Hani çok zenginiz ya, adam ekmeginden yediği seyden kesip bilmem kaç ay taksitle iPhone-Galaxy S1,2,3 vb. alıyor.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor paso. Adam alın teriyle para kazanmıştır gidip 2000 liralık tel almıştır Allah daha çok versin derim ama baba parasıyla hava atanla arkadaş olmam olanada saygı duymam

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
larten123

larten123

Üye
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor paso. Adam alın teriyle para kazanmıştır gidip 2000 liralık tel almıştır Allah daha çok versin derim ama baba parasıyla hava atanla arkadaş olmam olanada saygı duymam

:oke:

23palulu23

23palulu23

Üye
bu konu tutar bence :D

- - - Eklendi - - -

başlığı değiştir bence herkes ezme anılarını anlatsın :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
belli ki arkadaşların ellerindekileri kullanmayı bilmiyorlar. Ve, eğer Asphalt oynarken karşılaştırma yapsaydınız iPhone'un çok daha iyi grafiğe vs sahip olduğunu görürdünüz.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
belli ki arkadaşların ellerindekileri kullanmayı bilmiyorlar. Ve, eğer Asphalt oynarken karşılaştırma yapsaydınız iPhone'un çok daha iyi grafiğe vs sahip olduğunu görürdünüz.

orası öyle de burda dile getirilmek istenen şey neden kullanmayı bilmeyen adam bu telefonları alıyor tamam zengindir almıştır ama kullanmayı bilmeyen adam neden başkalarına sadece fazla para verdi diye hava atmaya çalışıyor veya çalışamıyor :ehe kendi parasıyla rezil olmak gibi birşey bu.

azrock

azrock

Üye

Dediğim tipler, zaten tamamı baba parası. O yasta kimse kendi rızasıyla 2000 TL telefon alamaz.

PYTHONs

Üye
arkadaşım bendede c6-01 var emin ol dediklerin doğru ve misliyle katılıyorum. Ele oturan, stabil, tasarımı hoş bir telefon c6-01. Babamın bana doğum günü hediyesi olarak alması bende daha çok manevi bir değeri var. Ve iphone 468792378542SSSSS çıksa bile ben bu telefon iyice ölmedikden sonra vazgeçmem c6-01 imden <3

• Beğen
Tepkiler: jatvalca

MaxipmaN

Üye
kasması hariç hiçbirşeyinden şikayetçi olmadığım telefon;C6-01 :oke:

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
kasması hariç hiçbirşeyinden şikayetçi olmadığım telefon;C6-01 :oke:

işte anlatmak isteyipte insanlara anlatamadığımda budur.
bende kasmasından başka bi şikayetim yok yok asphalt 8 yok bilmem ne oyun konsolu değilki bu arkadaş telefon sonuçta.Sırf bu yüzden 3310 u çok ararım.Ama tercihlerede saygım var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
acuxx

acuxx

Üye
cep bilgisayarına gerek yok kullanmadıktan sonra forever 3310 :oke:

gerçi bende IP 5 alıcam ama ben kullanıyorum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

orası öyle de burda dile getirilmek istenen şey neden kullanmayı bilmeyen adam bu telefonları alıyor tamam zengindir almıştır ama kullanmayı bilmeyen adam neden başkalarına sadece fazla para verdi diye hava atmaya çalışıyor veya çalışamıyor :ehe kendi parasıyla rezil olmak gibi birşey bu.

o onun aptallığı

gogis

gogis

Üye
Kardeşim sen o telefonu çalışıp almadın sonuçta 650 700 lira verdin. Hani kimisinin bütçesi iyidir kimisinin değildir. Ama Sırf baba parası ile telefon alıyor diye kimseyi yargılayamazsin. Senin de sonuçta 100 liralık 50 liralık bi telefon alabiliten de vardı. Ama bunu aldın. Kimisi için bu para da zor kazanilabilir. Havasını da atabilir. Bence çok abartı bi durum değil. Ha olaya gelince, senin onları bu olayda ezmenin tek sebebi çocukların telefon kullanmayı bilmemesidir. Yoksa i4 c6yi 8e 10a katlar :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kardeşim sen o telefonu çalışıp almadın sonuçta 650 700 lira verdin. Hani kimisinin bütçesi iyidir kimisinin değildir. Ama Sırf baba parası ile telefon alıyor diye kimseyi yargılayamazsin. Senin de sonuçta 100 liralık 50 liralık bi telefon alabiliten de vardı. Ama bunu aldın. Kimisi için bu para da zor kazanilabilir. Havasını da atabilir. Bence çok abartı bi durum değil. Ha olaya gelince, senin onları bu olayda ezmenin tek sebebi çocukların telefon kullanmayı bilmemesidir. Yoksa i4 c6yi 8e 10a katlar :)

fiyatının 3'e katladığını düşünürsek normaldir.

gogis

gogis

Üye
buyursunlar efendim ip4 bile şimdiki n9u 808i vs stabilizasyon bakımından katlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt