El-CD
Üye
bizim memlekette işler böyle işte. telefonla hava atmak, 14 kişinin arasına dalarak hava atmak falan...
Çoğu zaman görüyorum iphone'u galaksisi olanları...düzgün kullanan çok az. Telefonu almış 2bin liraya hatta para yok, internet paketi yok. O telefon internet paketin falan olmadığı zaman psp'nin 1500lira pahalısı. oyun oynamaktan başka ne yapacaksın...
genellikle de liseli tayfa veya liseden yeni mezun tayfa bunu yapıyor... gereksiz gereksiz işler...
illa paket olacak diye bişey yok. gir wifi den kullan

abartı değil benimkisi. Iphone nin her serisi çığır açtı şimdiye kadar. Stabilizasyondan girdim sizlere. Jb ile özgürlük de geliyor. Yukarıda denmiş liseli tayfa falan. Haklısınız hani telefonu bilmeyen alıyor. Benim de maddi durumum c7 ye yetti bunu aldım. Ha pişman miyim Evet. Aldığım sırada her hafta yeni bir hd oyun gelirken ben aldıktan iki ay sonra musluk kesildi. Şimdiki akıllı telefon tabiki kim ne derse desin uygulama ve oyun bağlantısından ibaret. Yoksa kimse Sırf kara kaşı kara gözü için telefona çift çekirdek dört çekirdek koymaz. Yukarıda da belirttim. Telefonu kullanmayı bilmeyen insanlarla telefon yarısına girmeyin. En azından kendi seviyenizde bilgisi olan insanlarla girerseniz ip4 ün symbianin tüm serini Yukarıda bıraktiini görürsünüz