SlideUnlock Pro android skin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umur ada

umur ada

Üye
    Konu Sahibi
SlideUnlock Pro android skin
arkadaşlar slideunlock adlı uygulamayi indirdim fakat android skini tam uyumlu olmuyor.yani "Slide unlock"yazan bölüm tuş kilidini açmak için birleştirdiğimiz butonlar arasında değil de aşşağı da bulunuyor.tam uyumlu bir android skini kullanabilen var mi varsa bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

paşa06.40

paşa06.40

Üye
arkadaşlar slideunlock adlı uygulamayi indirdim fakat android skini tam uyumlu olmuyor.yani "Slide unlock"yazan bölüm tuş kilidini açmak için birleştirdiğimiz butonlar arasında değil de aşşağı da bulunuyor.tam uyumlu bir android skini kullanabilen var mi varsa bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

forumda uygulamalar bölümünde var tek uygulamada android ve ios tarzı kilit acma uygulaması var gayette güzel oraya bi bak

PYTHONs

Üye

Belki uygulamada bir hata vardır.

umur ada

umur ada

Üye
    Konu Sahibi
Belki uygulamada bir hata vardır.

uygulamada sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı sürümlerinide indirdim bulduğum tek skini attım ışte o da aynı sorunu veriyor başka android skini kullanan var mi diye soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...