Süleyman
Üye
http://www.maxicep.com/attachments/125032d1344603425/o değlde orjinal şarz ve batarya çubugnu nasl yok ederiz
içindeki avkon.dll dosyasını c/sys/bin/ içine atın. Telefonu kapatıp açın

http://www.maxicep.com/attachments/125032d1344603425/o değlde orjinal şarz ve batarya çubugnu nasl yok ederiz

program c5-03 e uyumlu değil galiba. Çünkü bu sorunu sadece c5-03 kullanıcıları yaşıyor. Heralde belle topbar v2.1 de bu sorunu yapmıyormuş. Topbar istiyorsan onu kullanmanı öneririmbirisi bana yardım etsin uygulama açılmıyor
- - - Eklendi - - -
birisi bana yardım etsin uygulama açılmıyor
- - - Eklendi - - -
birisi bana yardım etsin uygulama açılmıyor

harika eline saglik

program c5-03 e uyumlu değil galiba. Çünkü bu sorunu sadece c5-03 kullanıcıları yaşıyor. Heralde belle topbar v2.1 de bu sorunu yapmıyormuş. Topbar istiyorsan onu kullanmanı öneririm![]()
rica ederim güle güle kullanınhelal olsun size ya sayenizde bi tane telefon alıyoruz belki 10 tane telefon kullanmış gibi oluyoruz hepsinden de iyi kendi zevkimize göre kullanıyoruz teşekkür ederim.

linkini atarmısın?
içindeki avkon.dll dosyasını c/sys/bin/ içine atın. Telefonu kapatıp açın![]()
5800 da c/sys/bin/ yok nasıl yapcaz?
rompatcherden ilk önce open4all yamasını aktif yapacaksınız. Daha sonra bu dosyayı c/sys/bin/ içine atacaksınız.5800 da c/sys/bin/ yok nasıl yapcaz?

Cevap verdiğiniz için teşekkürler fakat yanlış cevapc2z aktif et.Rompatcherdan.
open4all yaması olacaktı 
Ben lazım olduğu zaman böyle kullanıyorum. Birde şöyle dene. Rompatcherden open4all yamasını aç. Avkon.dll yi c/sys/bin/ içine at. Rompatcherden c2z yamasını aktif et ve başlangıca al. Telefonu kapat açYaptım dediklerinizi telefon kendi kendine açılıp kapanıyor biri yardım etsin bin klasörüne attım dediğiniz dosyayı kapattım teli açılmıyor şimdikafayı yicem acil yardım
-----------------------------
Hard format attım açıldı ama tekrar denicem![]()

o oluyorsa eğer onu kullan. Bende konuyu güncellerimYine olmadı :S bendeki sürüm v60 ve orjinal sürüm ondan dolayı olabilir mi çökmesi sabahtan beri format yiyo telefon kafayı yicem. http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/ofw-icin-topbar-kaldirma-yamasi-677280.html bunu deneyi oluyor. bilmeyenler için söyliyim rompatcher in c deki patches klasörüne kopyalayın yamayı.

Belle topbar dan ışığı ayarlayınca dediğin gibi telefonu kapatıp açtığında ayar sıfırlanır. O programın hatası. Sen eğer sürekli yüksek ışıkta kullanıyorsan ayarlar-telefon-ekran yolunu takip ederek ışığı arttırabilirsin. Böyle yaparsan telefonu her kataıp açtığında bir daha ayar yapma zahmetinde bulunmazsınöncelikle emeğin için teşekkürler, bir sorunum var bu bell top bar uygulamasının ekran kontrastını ayarlayan çubuğu telefonu her açtığımda ilk ayarına dönüyor bu işin bir çözümü yokmu arkadaşlar?
ben hep yüksek kontrastta kullanmayı seviyorum ve her açtığımda ayar yapmam gerekiyor bilgisi olanlar yardım pls![]()

rica ederim güle güle kullanınOluyor ve emeğin için teşekkürler süper oldu telefon![]()

açıçası ben belle topbar kullanmıyorum. skinlerde de bazılarında hata var. Siz kullanın hangisi hoşunuza giderse onu uygulayın.en iyisi hangisi skin olarak