Faturasızdan faturalıya

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Faturasızdan faturalıya
Faturasizdan faturaliya gecenlere ayda 20TLye heryone 500dk,heryone 5000SMS ve SINIRSIZ internet! EVET yazip 6161e SMS atin,sizi arayalD1m,yararlanmaya baslayin.
Arkadaşlar az önce bu mesaj geldi bana.ben de vodafonedan geçiş yapmıştım aveaya.sizce faturalıya geçip bu paketten yapmalı mıyım??faturalıya geçersem paket aşımı dışında ekstra herhangi bir ücret öder miyim?

- - - Eklendi - - -

Bu arada şu anda 19liraya 500dk,1000sms ve 1 gb net paketinden kullanıyorum

xDünya

Üye
Boyle birsey dogrumu

calypso16

calypso16

Üye
evet bana da geldi ben düşünüyorum geçmeyi, toplam 20tl+telsiz kullanım ücreti var

- - - Eklendi - - -

aradım avea'yı 2gb'tan sonra hız düşüyor dediler

xDünya

Üye
ana sms glmedi ama katilabilirmiyim acaba

calypso16

calypso16

Üye
bu tarifenin avea sitesinde bulamadım ayrıntıları okumak için

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Daha yeni çıktı galiba ama sadece geçiş yapanlar mı yoksa herkes mi yararlanabiliyor bilmiyorum

43kadir4343

Üye
banada geldi ama bn geçiş yapmadım 7 yıllık awaelıyım

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Evet yazıp yolladım ama beni aramadılar :(

ag400xl

ag400xl

Üye
mesaj atıp gönderdim kampanyamıza katılım hakkı kazanamadınız mesajı geldi.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bana hiçbir mesaj da gelmedi aramadılar da :)

Aasibaba1

Üye
Kaç kaça yolladın da oldu ?

reoksit

reoksit

Üye
banada aynı msj geldi evet yazıp yolladım ne arayan nede soran var tekrar msj attığımda kampanyada kaydınız bulunmaktadır diye cevap geliyor merak ediyorum ne zaman arayacaklar çok ağır çalışıyor avea

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Haha size yine cevap veriyor :) bana hiç cevap bile vermiyor :)

sasasahamza

Üye
hayır beyler banada geldi 3 kez evet yazıp yolladım ama cevap yok :S bunların adam gibi bişey yapacagı yok zaten.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
hayır beyler banada geldi 3 kez evet yazıp yolladım ama cevap yok :S bunların adam gibi bişey yapacagı yok zaten.

biraz daha yolla :) bana 4.de cevap attılar :) değerli abonemiz,kampanyaya kaydınız bulunmaktadır diyor.acaba faturaliya geçince mi başlıyor kampanya??

reoksit

reoksit

Üye
- - - Eklendi - - -

kaplumbağa hızı ile ilerliyor bunlar erhalde bir şeyler ortaya atıyorlar daha sonrada işin içinden çıkamıyorlar galiba boş bu iş

- - - Eklendi - - -

mesajı atıyorlar daha sonra işin içinden çıkamıyorlar angi devirde yaşıyoruz bunlar kaplumbağa ile bile yarışamazlar nereden geçtim bu avea ya bütün işleri böyle yavaş ve sıkıcı

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Az falan çekiyor ama maşallah interneti vodafonedan daha hızlı bende.yıkılan paketten kullanıyorum gayet memnunum ama sms biraz daha fazla olsa çok daha iyi olurmuş

reoksit

reoksit

Üye
arkadaşlar sonunda bu tarifeye geçmeyi başardım yeni kullanmaya başladım ileride artılarını ve eksilerini yazarım bu tarife de bir yıllık kontrat yaparsan 20 tl yoksa 25 tl den açılış yapıyorlar yani girdimi bir yıl kalma zorunlu yoksa indirimden faydalanamıyorsunuz

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ben de bugün mh ile konuştum aynsını söyledi.ben de geçicem bu tarifeye ya baya avantajlı

salihaksoylu

Üye
arkadaşlar sonunda bu tarifeye geçmeyi başardım yeni kullanmaya başladım ileride artılarını ve eksilerini yazarım bu tarife de bir yıllık kontrat yaparsan 20 tl yoksa 25 tl den açılış yapıyorlar yani girdimi bir yıl kalma zorunlu yoksa indirimden faydalanamıyors
peki sizi aradılarmı? yoksa avea bayiine mi gittiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt