Faturasızdan faturalıya

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bayiler bu işi yapmıyorlar,eğer mesaj gelmiş ve geçmek isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp faturaliya geçip hizmetten faydalanabileceğinizi söyledi bana bayi

phasan

phasan

Üye
ben avea faturalı tavsıye etmem ama ben kullanmadım kullananlar cok fatura geldıgını soyluyor

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ben de forumlardan çok fatura geldiğini okudum ama bakalım artık.müşteri hizmetlerini arayıp sorarız,eğer zam falan olur derse by der geçeriz :)

reoksit

reoksit

Üye
müşteri hizmetlerinden halletim

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bugünden itibaren geçmiş bulunuyorum.yalnız bir sorun var,internet sınırsız değil 1gb diyor 9333ü arayınca.bunu yarın müşteri hizmetlerine bildircem

oktay2617

Üye
internet sinirsiz... Ama 1gb dan sonra hiz 128kb dusuyor... 9333 arayinca 1gb demesi ondan yani...

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Emin misin ya??sonra interneti aştık diye kol gibi gelmesin fatura?ben yine de arayacağım,içim rahat etmeyecek yoksa.zaten verdikleri internet de hiç hızlı değil.yıkılan paket kullanıyordum baya hızlıydı net ama buna geçince aşırı yavaş gibi geldi.

reoksit

reoksit

Üye
internet fena degil 1gb ye kadar daha sonrasını denemedim

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya eminim ki hız öncekinden daha düşük

calypso16

calypso16

Üye
ben vazgeçtim bu paketten ilerde fiyat yükselir falan olan bize olur

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum artık.ben sordum müşteri hizmetlerine de 20+1.21 liradan fazla gelmez dedi paketi aşmadıktan sonra.bakalım artık inşallah zam getirmezler

samyeli1

Üye
beni aramıyor bu avea mesaj attım kaç gün sürüyor

samyeli1

Üye
bana neden dönmüyorlar mesajdan sonra avea

samyeli1

Üye
neden beni aramıyor bu avea mesaj attım

calypso16

calypso16

Üye
ben bugün geçtim.25tl aylık tahahütsüz faturalı hatta.500dk+5000sms+sınırsız internet
merak ettiğim konu şu yalnız internet hızı nasıl şu an uçuyor ama ne kadardan sonra düşecek

erkin2503

Üye
ben taahhüt verdim yaptım 20 tl mi odiyeceğim ondan şüphe ediyorum

reoksit

reoksit

Üye
fatura kesim tarihinde yazacağım daha fatura gelmedi

calypso16

calypso16

Üye
ben vazgeçtim geçiş yaptıktan sonra 3-4 defa bilgi almak amaçlı müşt.hizm.aradım hepsi ayrı telden çalıyor birinin dediği diğerini tutmuyor

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ban yemiştim,şimdi geldim :) taahhütlü ise 21.21 liradan fazla gelmeyecek dedi bana müşteri hizmetleri

- - - Eklendi - - -

ben bugün geçtim.25tl aylık tahahütsüz faturalı hatta.500dk+5000sms+sınırsız internet
merak ettiğim konu şu yalnız internet hızı nasıl şu an uçuyor ama ne kadardan sonra düşecek
9333 ü aradığımda 1gb tan düşmeye başladılar neti.sanırım adil kullanım hakkımız 1gb.daha sonra kaç kb düşüyor bilmiyorum.tahminim 128 olabilir

sasasahamza

Üye
bnada mesaj geldi 2 3 gün bekledim halen çit yok bende taramalı gibi aynı mesajı gonderdim bana değerli abonemiz kampanyaya katılım hakkınız bulunmaktadır dedi bu ne anlama geliyo

Üst Alt