reklamsız ve ücretsiz SMS programı YUILOP

Sponsorlu Bağlantılar

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
reklamsız ve ücretsiz SMS programı YUILOP
Arkadaşlar bir sitede Yuilop diye bir program buldum. Denedim her istediğim numaraya sms gönderiyor. Kurulum esnasında bir numara seçiyorsunuz. Yani kendi numaranızla değilde yuilop numaranızla mesaj gönderiyorsunuz. Ayrıca reklam da yok. Deneyip yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Programı bugün yükledim. Program hakkında öyle uzun boylu bir fikir sahibi değilim. İsteyen arkadaşlar deneyebilir.

Aşağıda market linkini veriyorum...

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fatura detaylarımı inceledim ve bu programla gönderdiğim mesajlardan ücret alındığını tesbit ettim. Bilginiz olsun.

arsima89

arsima89

Üye
Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun :-) fazla karıştırma çıkması imkansız olan servislere üye falan olursun dikkat et

hicdurmada

Üye
Konuyu açan arkadasın dedikleri aynen doğru. Fakat Türkiye'de olmuyor bu. Kredi satın Almanız gerekiyor. Bende kullanıyorum ve cok memnunum. Kredi satın almıyorum. Kendime mesaj gonderiyorum ve kredim her mesaj basına artıyor. Ama bu sadece Almanya'da geçerli. Yani size yuliopa SMS geldiginde kredi artması sadece Almanya'da geçerli. Dunyanın her yerine gonderebiliyorsunuz

muratvemine

muratvemine

Üye
Fatura detaylarini inceledim derken internet faturasimi? Yoksa faturali hat mi kullaniyorsunuz?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

harun4554

harun4554

Üye
Fatura detaylarini inceledim derken internet faturasimi? Yoksa faturali hat mi kullaniyorsunuz?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Ama internetin olmak zorunda
Tr yi bilmiyorum almanyada kullaniyorum cok guzel bir aps,arkadasin dedigi gibi sms ve her yone bedava,energy olayi var o da bir kac sekilde oluyor mesala onlarin istedigi bir kac aps onlari indiriyorsun energy veriyor,aranilinca yada baska birini uye yaptigin zamanda yine bonus geliyor,groupme diye bir aps var onuda indirince bonus veriyor bilginize,programin 5 yildizi var,indirmekte yarar var

sefo1

sefo1

Üye
Kardes tablete indirdim ama biturlu onaylattiramiyorum fransadayim
Ardim

tgoksen1

Üye
nasıl kendı kendıme gonderecem

Takipçi Satın Al

Üst Alt