5800 hafiza sorunu çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siclottt

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafiza sorunu çok acil
Beyler telefonumda(5800 s65v5) 8 gb hafıza kartı var ve 2gb boş alan var fakat.nedense normal hafızada birşey olmadıgı halde sıfır boş alan yazıyor.Ne mesaj atanlardan mesaj alıyor.ne mesaj atılıyor ne internete giriyor.dk bası hafiza dolu diye hata veriyor.Kısacası hiç birşey yapılmıyor.1 kişi bile kaydetmiyor...Formattan başka bir çare arıyorum. İçinde özel foto video falan var o yüzden format atamam.ve hafızaya baktımızda iste diğer uygulamalarda falan 50 mb yer kaplamıs ama nerde bilen yok yani kafayı yedirtecek.

ÖNEMLİ NOT:Mesajlarda kartı hafızaya ayarlaa falan gibi kesin çözümü olmayan şeyler söylemeyin hepsi yapılı zaten.Yani adam akıllı bir çözüm arıyorum

Şimdiden teşekürler...

ecel54

ecel54

Üye
telefonu bilgisayara bağlayıp lazım olanları yedekle ve format at

siclottt

Üye
    Konu Sahibi
nasıl format atacagım.formattan ziyade bunun başka çözümü yokmu.hep devam edecek ozman bu her zaman formatmı atacagız.ve format nasıl atılır.telefona bir zarar getirirmi.3-bu bir çelişkimi bi 3 nü istiyorum :)

- - - Eklendi - - -

hadi beyler lütfen yardım edin

pantelli

Üye
Beyler telefonumda(5800 s65v5) 8 gb hafıza kartı var ve 2gb boş alan var fakat.nedense normal hafızada birşey olmadıgı halde sıfır boş alan yazıyor.Ne mesaj atanlardan mesaj alıyor.ne mesaj atılıyor ne internete giriyor.dk bası hafiza dolu diye hata veriyor.Kısacası hiç birşey yapılmıyor.1 kişi bile kaydetmiyor...Formattan başka bir çare arıyorum. İçinde özel foto video falan var o yüzden format atamam.ve hafızaya baktımızda iste diğer uygulamalarda falan 50 mb yer kaplamıs ama nerde bilen yok yani kafayı yedirtecek.

ÖNEMLİ NOT:Mesajlarda kartı hafızaya ayarlaa falan gibi kesin çözümü olmayan şeyler söylemeyin hepsi yapılı zaten.Yani adam akıllı bir çözüm arıyorum

Şimdiden teşekürler...

İnternetteyken hafıza dolu hatası ram den kaynaklanır.Ram blow ile ram temizleyebilirsin.X plore ilede telefon hafızasında yer kaplayan diğer ögeleri görüp silebilirsin .

siclottt

Üye
    Konu Sahibi
beyler hard format yaptım.hard format yapmadan önce sim hafızasına attım numaraları.ve simi ve hafıza kartını cıkardım atarken.attıktan sonra taktım ve simde hiç bir telefon kaydı yok.nolur yardım edin

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
rehbere girdikten sonra sim kayıtları yüklensinmi demesi lazım ona evt dcam glmessw kaptıp aç sonra rehbere gir

Duran.Y

Duran.Y

Üye
beyler hard format yaptım.hard format yapmadan önce sim hafızasına attım numaraları.ve simi ve hafıza kartını cıkardım atarken.attıktan sonra taktım ve simde hiç bir telefon kaydı yok.nolur yardım edin

Formattan sonra rehberde gösterilen hafıza telefon hafızası olur, onu sim hafızası olarak değiştirdin mi?

siclottt

Üye
    Konu Sahibi
oh saol paşam içim rahatladı valla rahat uyuyacam bugün ha saolasın :D:D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Claner programlarını kullanabilirsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt