5800 aşırı kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayqan

Üye
    Konu Sahibi
5800 aşırı kasma sorunu
Herkese Merhaba arkadaşalar..

Hala 5800 kullanan biri olarak bir sorunum var. Bu kasma olayı çok sık oluyor bu telefonlarda biliyorum ama benim durum biraz farklı o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım. günlerdir haftalardır araştırıyorum ama çözüm bulamadım ben.

1 ay öncesine kadar mutlu mesut yaşıyorduk telefonumla. sonra hafıza kartım raw formatına dönüştü ben de bilgisyarda biçimlendirip eski dosyaları kurtarma programıyla kurtardım. ve garmin ile eskiden olna bir kaç ufak program daha kurdum. Bir de eskisi gibi yazı fontunu değiştirdim.

yalnız bu olaydan sonra telefon sapıttı özellikle mesaj yazarken bir kasılıyor ben mesajı bitirdim halde ekran öyle duruyor sonra şak diye bütün mesaj gözüküyor ya da menüye girmek istediğimde falan da aynı şeyler olabiliyor.

ben bundan nasıl kurtulabilirim bir yardımcı olursanız çok sevinicem. teşekkürler.

Süleyman

Süleyman

Üye
aklıma hiçbir şey gelmiyor kardeşim. O yüzden bence sen bilgilerini yedekle ve hem hafıza kartına hemde telefona format at.
telefon biraz rahatlar.

ayqan

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim ama dediğim gibi zaten yedeklencek pek birşey de kalmadı ayrıca formatı yeni attım telefon hafızası falan boş. kartı biçimlendirince önemli dosyalar falan mı gitti diye düşünüyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Formattan sonra gerekilen dosyalar yükleme sırasında gerçekleşir. Bence önce bir hard format at ve hafıza kartını biçimlendir. Sonra hafıza kartının tipini FAT32 yap.

Süleyman

Süleyman

Üye
aynı zamanda sen hafıza kartındaki dosyaları yedekliyorsun ama tüm klasörleri yedekleme. Sadece fotoğrafları videoları müzikleri vs. Bulunduğu klasörleri yedekle. Private resource sys system klasörlerini sil. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt