TheMadness
Üye
bende bitek kötü huy var. Uyuya kaldığımda azımdan salyalar akıyorNapayım farketmeden oluyor
![]()
Ara sıra bana da oluyor
bi bakıyorum yastık ıslak 
bende bitek kötü huy var. Uyuya kaldığımda azımdan salyalar akıyorNapayım farketmeden oluyor
![]()
bi bakıyorum yastık ıslak 
Abi yastığın ıslanması hep oluyor zaten
Ara sıra bana da oluyorbi bakıyorum yastık ıslak
![]()
Ben sınıfta veya otobüste giderken diyorum. Onlar çok rezillik oluyor 
Bende bastım küfürü. Kimse bana birşey yapamaz zaten. O çocuğu mal ederdim orda da kısmet işte yorgundum dua etsin öyle bıraktığıma
- - - Eklendi - - -
Otobüsü söyleyemem![]()
ben de bir kış günü okula ilçeden ilçeye otobüslerle gidiyoruz işte allahın geri kafalıları kadınla erkeği yan yana oturtmuyorlar. her neyse işte ben normalde otobüse evin önünden binerim ve bu yüzden de cam kenarında yer bulamam. o gün kendimi iyi hissettim ve otobüs garına kadar yürüyüp cam kenarı bir koltuğa oturdum. Sonra araba kalktı gidiyor işte. Sonra bir kadın bindi otobüse, amacı bence cam kenarına oturmaktı ama ben erkekle oturamam dedi ve beni yerimden kaldırmaya çalıştı. Çok acayip derecede sinirlendim kadına bağırdım. Sonra da otobüsten attılar o kısın ayazında 45 dakika vızır vızır arabaların geçtiği yolun kenarında otobüs bekledim. O kadının Allah belasını versin inşallah

geçmiş olsun kardeşim otobüs ise ve sen arka tarafta yani orta kapının arkasındaki yerde oturuken birisi sana kalk diyemez ama sen önkapı ve orta kapı arasındaki koltuklarda oturuyor isen kadın dediği anda kalkman lazım çünkü orası yaşlılara vs. ait arkada oturuyodu isen %100 haklısın

Kaba kuvvet hiçbir zaman çözüm yolu değildir ama burada ben olsam komalık ederdim yerden göğe kadar haklısın ama tek yanlışın bir tane kafa atsaydın be kardeşim![]()

Ben nasıl sıktıysam artık 
memlekette her türlü adam var

korkma la büyüyünce anlarsın :d
- - - Eklendi - - -
Hemde ne türlü![]()

Şu an 446 dayım ve bana kalk dicek teyzeyi bekliyorum![]()
446'da adam öldürürler Solfasol'damı oturuyorsun ? 
Yok akrabalarım orda.
Evet sigara dağiticisini oldurmusler şimdide eylem yapiyolar sigara bulamiyorum

Ordaki saglîk ocağını bilirmisin

)Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burde vermem)
/QUOTE]
Versende gelmem zatenNeyse .....
- - - Eklendi - - -
yuh yanlış yaptık![]()
- - - Eklendi - - -
Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burde vermem)
- - - Eklendi - - -
Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burda vermem)
Versende gelmem zaten![]()
- - - Eklendi - - -
şimdi oldu![]()
Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burde vermem)
/QUOTE]
Versende gelmem zatenNeyse .....
- - - Eklendi - - -
yuh yanlış yaptık
- - - Eklendi - - -
Versende gelmem zaten
- - - Eklendi - - -
şimdi oldu![]()
misafirim olurdun![]()