Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
:D Güvenpark'dan az binmedm o otobüse. Ekmek sırası gibi sıralar :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR
zordayim

zordayim

Üye
Konuyu acan arkadasa sonhna kadar hak veriyorum. Afedersin esek gibi calisip eve donuyosun zor bela bi koltuk buluyosun ondada gezmekten gelen ablalar basina dikiliyo

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR

cukuleaks

Üye
185

MrTech

MrTech

Üye
Abi İyi Koymuşsun Oglana.Böyle Teyzeleri de Sevmiyorum.Bende İşten Cıkıp Tramvay'a Binince,Böyle Yaptılarmı Sarhoşlar Gibi Kafayı Sallayıp,Küfrediyorum.Malum Yorgunuz Uyuyoruz :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Abi İyi Koymuşsun Oglana.Böyle Teyzeleri de Sevmiyorum.Bende İşten Cıkıp Tramvay'a Binince,Böyle Yaptılarmı Sarhoşlar Gibi Kafayı Sallayıp,Küfrediyorum.Malum Yorgunuz Uyuyoruz :ehe

Kafayı koying yere yapıştıring. :d:
:gul:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok ayıp etmişsin.İki tane de benim için vuracaktın çocuğa da çok bilmiş anasına da.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
man20

man20

Üye
ayy tatlım okurken tüylerim diken diken oldu ve içten içten fena halde sinirlendim şuan. bi tanede ben geçirmek istiyorum yaaaa :/ şu anda fena doldum napcam ben şimdi? :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
MrTech

MrTech

Üye
@Anıl Umut. Abi oyle olsaydı devamı karakolda gecebilirdi.
@man20.Duvar denen bisi var :d:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ayy tatlım okurken tüylerim diken diken oldu ve içten içten fena halde sinirlendim şuan. bi tanede ben geçirmek istiyorum yaaaa :/ şu anda fena doldum napcam ben şimdi? :D

Ben yastıkları döverdim eskiden öneririm.Şuan yastıklar kesmiyor önüme ne çıkarsa onu tekmeliyip yumrukluyup fırlatıyorum.Çok sinirliyimdir haa :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...