Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Birde ağız kenarında kuruyup kalıyor. :( :D

Metin MF

Metin MF

Üye
ben de bir kış günü okula ilçeden ilçeye otobüslerle gidiyoruz işte allahın geri kafalıları kadınla erkeği yan yana oturtmuyorlar. her neyse işte ben normalde otobüse evin önünden binerim ve bu yüzden de cam kenarında yer bulamam. o gün kendimi iyi hissettim ve otobüs garına kadar yürüyüp cam kenarı bir koltuğa oturdum. Sonra araba kalktı gidiyor işte. Sonra bir kadın bindi otobüse, amacı bence cam kenarına oturmaktı ama ben erkekle oturamam dedi ve beni yerimden kaldırmaya çalıştı. Çok acayip derecede sinirlendim kadına bağırdım. Sonra da otobüsten attılar o kısın ayazında 45 dakika vızır vızır arabaların geçtiği yolun kenarında otobüs bekledim. O kadının Allah belasını versin inşallah

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy ve HacKLess
El-CD

El-CD

Üye
Cok iyi ya valla icimde ukte kalmadi kardesim helal :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Bende bastım küfürü. Kimse bana birşey yapamaz zaten. O çocuğu mal ederdim orda da kısmet işte yorgundum dua etsin öyle bıraktığıma :)

- - - Eklendi - - -

Otobüsü söyleyemem :oke:

Özel mesaj at bari

cukuleaks

Üye
ben de bir kış günü okula ilçeden ilçeye otobüslerle gidiyoruz işte allahın geri kafalıları kadınla erkeği yan yana oturtmuyorlar. her neyse işte ben normalde otobüse evin önünden binerim ve bu yüzden de cam kenarında yer bulamam. o gün kendimi iyi hissettim ve otobüs garına kadar yürüyüp cam kenarı bir koltuğa oturdum. Sonra araba kalktı gidiyor işte. Sonra bir kadın bindi otobüse, amacı bence cam kenarına oturmaktı ama ben erkekle oturamam dedi ve beni yerimden kaldırmaya çalıştı. Çok acayip derecede sinirlendim kadına bağırdım. Sonra da otobüsten attılar o kısın ayazında 45 dakika vızır vızır arabaların geçtiği yolun kenarında otobüs bekledim. O kadının Allah belasını versin inşallah

Yaw madem oturmaycaksın neden kaldırıyosun. Hey Allahım :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun kardeşim otobüs ise ve sen arka tarafta yani orta kapının arkasındaki yerde oturuken birisi sana kalk diyemez ama sen önkapı ve orta kapı arasındaki koltuklarda oturuyor isen kadın dediği anda kalkman lazım çünkü orası yaşlılara vs. ait arkada oturuyodu isen %100 haklısın

Oturduğum yer en arka.... Oraları sevmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Kaba kuvvet hiçbir zaman çözüm yolu değildir ama burada ben olsam komalık ederdim yerden göğe kadar haklısın ama tek yanlışın bir tane kafa atsaydın be kardeşim :D

Yaw inan ki atardım. Artık benim o anki halimede bağlıydı. Eğer üstüme fazla gelselerdi herşey yapardım orda. Deliririm ben valla :dry:

Yumruk attın yetmezmi ? somuru:

- - - Eklendi - - -

Uykuluyum hacı la anlayın işte. Uykulu insan elini fazla sıkamaz :D Ben nasıl sıktıysam artık :pro:

• Beğen
Tepkiler: spartuas
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:o :o

Metin MF

Metin MF

Üye
memlekette her türlü adam var

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yok akrabalarım orda.

Evet sigara dağiticisini oldurmusler şimdide eylem yapiyolar sigara bulamiyorum

edit : otobustemi.oldurmusler :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Yok akrabalarım orda.

Evet sigara dağiticisini oldurmusler şimdide eylem yapiyolar sigara bulamiyorum

Dörtyol kavşağından Solfasola dönme. Direk git. Bende orda oturuyorum :D

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ordaki saglîk ocağını bilirmisin

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burde vermem :D)
/QUOTE]

Versende gelmem zaten :D Neyse .....
- - - Eklendi - - -

yuh yanlış yaptık :ağlarım:
- - - Eklendi - - -

Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burde vermem :D)

- - - Eklendi - - -

Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burda vermem :D)

Versende gelmem zaten :d:
- - - Eklendi - - -

şimdi oldu :naughty:

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
/QUOTE]

Versende gelmem zaten :D Neyse .....
- - - Eklendi - - -

yuh yanlış yaptık :ağlarım:
- - - Eklendi - - -

Versende gelmem zaten :d:
- - - Eklendi - - -

şimdi oldu :naughty:

misafirim olurdun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...