Android ve Flash PLayer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Android ve Flash PLayer
Arkadaşlar biliyorsunuz 4.1 de flash yok sanırım.Yani artık flash olmaycak bu sizim için eksiklik mi _ Zamanın da bir çok işi flash playeı bahane ederek androide geçti.Peki ne olacak şimdi ? Flash ihitayacınızı nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz ?

HTLM5 Mi acaba ?

ever görüşleri alalım .Youtube dan başka yerde video izlermisiniz ki telefon da ?

desiderodeniz

Üye
Google yas tahtaya basmaz merak etme illaki bi cozum dusunmustur yoksa markete bakarsan 100000000 yuz milyon indirme var bu demek oluyorki yuz milyon kullanici magdur olacak google illaki bi cozum bulmustur (bence)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
haledilir o sıkıntı yok.

amcalu1

amcalu1

Üye
Google reyiz yapar birşeyler

TheMadness

TheMadness

Üye
Apk ile yükleniyor konuma bakın internet uygulamaları bölümünde

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz 4.1 de flash yok sanırım.Yani artık flash olmaycak bu sizim için eksiklik mi _ Zamanın da bir çok işi flash playeı bahane ederek androide geçti.Peki ne olacak şimdi ? Flash ihitayacınızı nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz ?

HTLM5 Mi acaba ?

ever görüşleri alalım .Youtube dan başka yerde video izlermisiniz ki telefon da ?

konuyu tamda adamı açmış :ehe

ben s2 nin apksini kopyaladım bilgisayarımda bir köşede duruyor ayrıca flash player sadece mağazadan kaldırılacak yani başka bir yerden bulduğumuzda kullanabileceğiz örneğin ace da flash player yok ama bir şekilde içine flash player sokuyorlar :ehe bir problem olacağını sanmam olmadı yeni çıkan yazılımı yüklemem flash player telefonumda durur eğer komple kalkarsa zaten android benim için biter Apple orada taş gibi iosuyla bekliyor :oke:

- - - Eklendi - - -

Apk ile yükleniyor konuma bakın internet uygulamaları bölümünde

ben s2 nin apk sini yedekledim :ehe isteyen varsa upload edebilirim

droido xx

droido xx

Üye
Ben forumumuzda bir konu açmıştım orda 4.1 için flash player apk si vardı işe yarıyodu :oke:

- - - Eklendi - - -

Kaynak burda arkadaşlar

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben forumumuzda bir konu açmıştım orda 4.1 için flash player apk si vardı işe yarıyodu :oke:

- - - Eklendi - - -

Kaynak burda arkadaşlar

Son 5 Gün 15 Ağustosta Google Play Store'dan kalkıyor :ağlarım:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
haaa iyi bari yükleniyorsa ve hiç bir zaman sorun olmayacaksa iyi

TheMadness

TheMadness

Üye
Tüm cihazlar için aynı apk çalışıyor. Konuma bakın.

cortex47

cortex47

Üye
arkadaşlar, olaya bir de olumlu yönden bakın. tamam, flash işe yarıyordu ama html5 flash'tan çok daha iyi bir teknoloji. flashın kalkmasıyla birlikte html5'in önü açılacak ve, daha az şarjla internette gezinti yapacağız. flash'sız site yok gibi bir şey. flash da sisteme çok yük bindiren bir uygulama. hem yavaşlatıyor hem şarjı yiyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar, olaya bir de olumlu yönden bakın. tamam, flash işe yarıyordu ama html5 flash'tan çok daha iyi bir teknoloji. flashın kalkmasıyla birlikte html5'in önü açılacak ve, daha az şarjla internette gezinti yapacağız. flash'sız site yok gibi bir şey. flash da sisteme çok yük bindiren bir uygulama. hem yavaşlatıyor hem şarjı yiyor.

html 5 olunca internetten video izleyebilecek miyiz ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Flash daha iyi html5ten.

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
HTML5 yaygınlaşsın flasha hiç gerek yok. Örneğin Galaxy ace html5 videoları sanki telefonda yüklüymüş gibi izletiyor. Flash player la izlemek istersen donma yapıyor. HTML video sistemi iyice yaygınlaşsın flash mlash hikaye...

• Beğen
Tepkiler: n000k
serinaga

serinaga

Üye

Aynen katılıyorum, sırf bu yüzden maxicep'te bile mobil takılıyorum. Diğer türlü kasım kasım kasılıyor flash reklam ve dosyaları açmak için ve bay geldi ...

• Beğen
Tepkiler: n000k ve TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Aynen katılıyorum, sırf bu yüzden maxicep'te bile mobil takılıyorum. Diğer türlü kasım kasım kasılıyor flash reklam ve dosyaları açmak için ve bay geldi ...

Adblock kullan usta :D

PriZm

PriZm

Üye
html 5 olunca internetten video izleyebilecek miyiz ?
evet.yanlış haıtrlamıyorsam New York Times'ın sitesindeki videolar html5 ile çalışıyor.hiç kasma yapmıyor.

TheMadness

TheMadness

Üye

evet.yanlış haıtrlamıyorsam new york times'ın sitesindeki videolar html5 ile çalışıyor.hiç kasma yapmıyor.

YouTube da çalışıyor bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...