blackss
Üye
Android/Windows
Merhaba arkadaşlar en son hTc M8 5.0 lolipop kullanıp lumia 830 a geçtim ondan öncesinde yine android 5.0 surumunde olan Samsung s5 kullanıyordum. Bunları neden yazıyorum burada androide geçmek isteyen arkadaşlara nacizane yaşadığım tecrubelerimi sunup bununla ilgili fikir edinebilmelerini sağlamaktır her iki telefonda üst düzey android telefonlar, memnundum telefonlardan şikayetim yoktu lakin artık android windows işletim sisteminin verdiği hazzı veremiyor! Şimdi 5.0 dan beklentilerim çok fazlaydı gerek performans gerek batarya ömrünün uzun olması ve tasarımsal ara yüz değişikleri, maalesef bunların hiç birini her iki telefonda da göremedim. Belki yeni çıkan 64 bit işlemcili telefonlarda bu saydıklarım (ara yüz hariç) olabilir ama yine de pek umudum kalmadı. Ben çok sık müzik video dinlerim, izlerim ve indiririm android de bunları indirebileceğim uygulama kalmadı hepsi tek tek kapandı. Htc M8 kullanmama rağmen geçenlerde tanıtılan Windows 10 lansmanını sizin gibi bende heyecanlanarak izledim ve o gün anladım ki android bana artık bu heyecanı ve hazzı vermeyecek son olarak da android de olupta Windows ta olmayan eksikliğini hissedebileceğim tek uygulama clash of clash
o da inanıyorum ki en kısa zamanda gelecektir..
o da inanıyorum ki en kısa zamanda gelecektir..
onda WP bende Android