Arkadaşlar Bilginize . Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu çok üstün bi telefonla kafa kafaya takas ettim . Oda kayıtsız gerçi ama kafa kafaya olunca düşünmeden takas ettim . Sony xperia S . 12 Mp kamera , 1.5 çift çekirdek hız , Nfc desteği , İnanılmaz bi ekran çözürlüğü ve 32 Gb dahili hafızası var arkadaşlar . cidden çok çok iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun bildigim kadarıyla android cihazlara daha kolay imei atılıyor kayıt sorunu o sekilde cözebilirsin

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İlk defa cihaz kilitlendi zar zor kapattim ve actigimda sebeke yok gelmiyor diger hattimi taktim sebeke var ne oldu simdi anlamadim diger hattida baska bi cihaza taktigimda calisiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk defa cihaz kilitlendi zar zor kapattim ve actigimda sebeke yok gelmiyor diger hattimi taktim sebeke var ne oldu simdi anlamadim diger hattida baska bi cihaza taktigimda calisiyor
Simkarttan kaynaklanabilir.eski simkartlar ve fazlaca tak cıkar yapılan simkartlar bu sorunu oluşturabiliyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Simkart eski degil ve baska bi cihazda calisiyor anlam veremedim cihaz kayit disi diye msj geldi ama bir haftada dolmadi ondan desem

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Telefonumu çok üstün bi telefonla kafa kafaya takas ettim . Oda kayıtsız gerçi ama kafa kafaya olunca düşünmeden takas ettim . Sony xperia S . 12 Mp kamera , 1.5 çift çekirdek hız , Nfc desteği , İnanılmaz bi ekran çözürlüğü ve 32 Gb dahili hafızası var arkadaşlar . cidden çok çok iyi

Xperia S güzel telefon ama kamerasının 12 MP olmasıyla fazla övünmemek lazım.Bir çok 8 MP daha iyi çekim yapıyor :kotu: Ayrıca hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın.Bende Iphone4 ile Galaxy Note takasladım.Tabi üstüne aksesuralarımıda verdim somuru:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler . Ama sayın moderatörüm bu imei atmadan kastınız nedir ? nasıl bi işlem bu ve riskleri neler ? ve kadıköydeki ortalama ücretleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler . Ama sayın moderatörüm bu imei atmadan kastınız nedir ? nasıl bi işlem bu ve riskleri neler ? ve kadıköydeki ortalama ücretleri

oncelikle yasal olmadigini soyleyeyim. Kullandigin eski bir kayitli 3g telefonun imeisini senin telefonuna kopyalayorlar. Yani cihazini klonlamiş oluyorsun. Bunu operatorler farkeder ve btkya bildirip cihazini kapatabilirler. Fiyat olarak da cuzi bir rakam aliniyor. Kadikoydeki cogu telefoncu da yapiyor zaten.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Buna asla bulaşmam hocam ya :) Yalnız ilginç bişey söylicem . Bendeki cihaz kayıtsız ama hala hat takılı ve çalışıyo . İmkansız demeyin . İmeisini yazıyorum kayıt dışı diyo ama hala çalışıyo :) Ha yakında kapanırsada ya akrabamın yada bi tanıdığın pasaportunu bulup kaydetcem yada 250 - 300 Tl yi gözden çıkararak kadıköyde birine yaptırcam . Tabi bu 250 300 Tl ye bile yapılanlar sağlıklımı tam anlamıyla onada emin değilim ama pasaporta yazıyoruz ve asla kapanmaz kapanırsa gel deniliyodu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
imei numarasi kutu veya etiketteki mi yoksa telefondan kodlamayla baktigin imei mi yani elindeki cihaz da klon olabilir.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok ona çok dikkat ettim özellikle alırken ilk ona baktım . Kutusundaki imei ile cihazdaki imei aynı :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok yok ona çok dikkat ettim özellikle alırken ilk ona baktım . Kutusundaki imei ile cihazdaki imei aynı :)

o zaman uyari mesaji gonderilmiştir cihaz kayitsiz kaydettirin diye o yuzden bir suresi vardir. İnşallah kapanmaz ama kayitsiz gozukuyorsa hic şansin yok.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Bencede yakında kapanır :) Alırken öyle aldım zaten ama adam dediki bunu ben doğubanktan aldım . Kapanırsa sen beni ara ben bi aldığım yeri arıcam uğraşsın çakallar açtırsın diye . Ben bu konuda şüphede kaldım biraz . Hani onlar yine hile mile bişeyle açtırmasına açtırırda bu bana risk oluştururmu onu merak ettim . Artık başımın ağrımasını istemiyorum

hakangemici07

Üye
imei klonlamada elinizdeki cihazın imei orjinal ise BTK ya başvuruda bulunabiliyorsunuz
size tek hatta çalışmak üzere cihazın imei numarasını açıyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar malum yaklaşık 6 aydır Yurtdışından getirdiğim Lumia 800 ümü kullanmaktaydım . Getiren kişi bana simfree demesine rağmen bana mesaj gelmişti telefonunuz kapatılcak diye ve o kişi bana tamam kaydını yapcam dedi . Kaydı yaptım dediği halde geçenlerde yine mesaj geldi . Kayıt düşmüş kısaca . Yurtdışından bidaha asla ürün getirtmem ve sizde çevrenizde kayıt yaparım , telefon getiririm diyenlere kanmayın . Ha kendi pasaportunuz varsa getirtin telefonu sağlıklı ve güvenli şekilde kaydedin .

Bu yüzden 1000 Lira tiko para saydığım telefonumu satılığa çıkardım . 770 TL Fiyatla sahibinden de satılıktır . Fakat Türkiye cihazı olan telefonlarla takasada açığım .

Takas yapabilceğim telefonlar ; Başta Nokia N9 - Samsung galaxy S2 - Sony experia Solo - Sony experia arc s .

Üzerlerine belli bi mevla vericem . Şimdiden teşekkürler .

Telefonumun kutusu ve tüm orjinal ürünleri sapasağlam duruyor ve telefonda en ufak kılcal çizik bile yok

Hocam telefonu satma 50 TL ye kayıt altına alayım 2 yıl sorunsuz şekilde kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt