musicianfaruk
Üye
Arkadaşlar Bilginize . Önemli
Arkadaşlar malum yaklaşık 6 aydır Yurtdışından getirdiğim Lumia 800 ümü kullanmaktaydım . Getiren kişi bana simfree demesine rağmen bana mesaj gelmişti telefonunuz kapatılcak diye ve o kişi bana tamam kaydını yapcam dedi . Kaydı yaptım dediği halde geçenlerde yine mesaj geldi . Kayıt düşmüş kısaca . Yurtdışından bidaha asla ürün getirtmem ve sizde çevrenizde kayıt yaparım , telefon getiririm diyenlere kanmayın . Ha kendi pasaportunuz varsa getirtin telefonu sağlıklı ve güvenli şekilde kaydedin .
Bu yüzden 1000 Lira tiko para saydığım telefonumu satılığa çıkardım . 770 TL Fiyatla sahibinden de satılıktır . Fakat Türkiye cihazı olan telefonlarla takasada açığım .
Takas yapabilceğim telefonlar ; Başta Nokia N9 - Samsung galaxy S2 - Sony experia Solo - Sony experia arc s .
Üzerlerine belli bi mevla vericem . Şimdiden teşekkürler .
Telefonumun kutusu ve tüm orjinal ürünleri sapasağlam duruyor ve telefonda en ufak kılcal çizik bile yok
Bu yüzden 1000 Lira tiko para saydığım telefonumu satılığa çıkardım . 770 TL Fiyatla sahibinden de satılıktır . Fakat Türkiye cihazı olan telefonlarla takasada açığım .
Takas yapabilceğim telefonlar ; Başta Nokia N9 - Samsung galaxy S2 - Sony experia Solo - Sony experia arc s .
Üzerlerine belli bi mevla vericem . Şimdiden teşekkürler .
Telefonumun kutusu ve tüm orjinal ürünleri sapasağlam duruyor ve telefonda en ufak kılcal çizik bile yok