Android MKV Açabiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Android MKV Açabiliyor
Bir yorum görmüştüm. iPhone 4s NTFS formatını tanıdığı için büyük boyutlu dosyaları alabiliyor bu yüzden MKV gibi yüksek boyutlu videoları oynatabiliyor diye. Geçen gün 2,5 GB'lık bir MKV videosunu açtım. 720p idi. MX Player kullanmıştım. Sorun olmadı. Konu açarak Android'de bu konu hakkında şüphesi olanların şüphesini gidermek istedim. Dosya formatı da Fat32 idi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben de MX Player kullanıyorum bence Mobo dan daha iyi evet haklısın Furkan abicim MKV yı açıyor :eller: Konu için teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
açtın da ne oldu haci abi :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben de MX Player kullanıyorum bence Mobo dan daha iyi evet haklısın Furkan abicim MKV yı açıyor :eller: Konu için teşekkürler.

Rica ederim, bilgilendirmek istedim :) Benim gibi bilmeyenler öğrensin :)

açtın da ne oldu haci abi :d:

Videoyu indirmiştim ama formatına bakmadan telefona attım ve ilk olarak varsayılan video oynayıcıda açılmadı. MX Player'ı yükleyip denedim sorunsuz açıldı. Video dönüştürme zahmetinden kurtuldum aynı şekilde kalitede iyi kaldı bozulmadı :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
açamazsa bıraksın gitsin zaten

franzliszt

franzliszt

Üye
4gb üstü veri veya mkv denesenize acıyormu ? . heralde ntfs fat arası farkdan bahsedilmiş gördüğünüz yorumda . bu durumda android,belle,mamemo,meego,windows işletimli sistemli hiçbir mobil cihaz tek part halinde 4 gb üstü veri alamıyor tek seferde açamıyor nedeni fat olmaları , şuan torrentden indirdiğiniz hd videolar yaklaşık 9-12 gb oluyor gerçek birebir kalite kayıpsız . eğer bir android kullanıcısı bunu açmak istiyorsa bunu kesmeli mesela boyutu 4.32gb olan dosyayıda açmayacaktır deneyiniz. iphonelar bu noktada daha rahat ben direk torrent indirdiğim 9gb lık filmi tak atıyorum tek seferde açıyor.

- - - Eklendi - - -

android cihazınız varsa tam grafik işlemcisini kullanan player seçin mesela ec player i tavsiye edebilirim sanırım android içinde çıkmış

• Beğen
Tepkiler: El-CD ve Cihanî Sultan
MasteLaa

MasteLaa

Üye
4gb üstü veri veya mkv denesenize acıyormu ? . heralde ntfs fat arası farkdan bahsedilmiş gördüğünüz yorumda . bu durumda android,belle,mamemo,meego,windows işletimli sistemli hiçbir mobil cihaz tek part halinde 4 gb üstü veri alamıyor tek seferde açamıyor nedeni fat olmaları , şuan torrentden indirdiğiniz hd videolar yaklaşık 9-12 gb oluyor gerçek birebir kalite kayıpsız . eğer bir android kullanıcısı bunu açmak istiyorsa bunu kesmeli mesela boyutu 4.32gb olan dosyayıda açmayacaktır deneyiniz. iphonelar bu noktada daha rahat ben direk torrent indirdiğim 9gb lık filmi tak atıyorum tek seferde açıyor.

- - - Eklendi - - -

android cihazınız varsa tam grafik işlemcisini kullanan player seçin mesela ec player i tavsiye edebilirim sanırım android içinde çıkmış
Ec player'ı bluamadım yahu :hmmm

Epple

Epple

Üye
iOSte bana lazim olan flv leri oynatmasiydi. AV Player adinda bi oynatici var. Akliniza gelebilecek tum uzantilari aciyor nerdeyse. Aklinizda olsun yani lazim filan olursa.

15097

15097

Üye
iOSte bana lazim olan flv leri oynatmasiydi. AV Player adinda bi oynatici var. Akliniza gelebilecek tum uzantilari aciyor nerdeyse. Aklinizda olsun yani lazim filan olursa.
Biliyorum onu :ok2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumun ne derdi var 1080p video açıyorum? Üstelik kasar kasmasa bile ekran zaten küçük 9000p olsa neyime?

Bazı şeyleri yazarken lütfen mantıklı düşünün. Ben MKV açabiliyor dedim, 100 GB'lık MKV açıyor demedim veya sormadım.

iPhone = 2 milyar
Xperia Pro = 800 Milyon

Sanırım MKV açması bile birşey. Ben zengin değilim.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
cyber

cyber

Üye
Vayy canına android fotoğrafta çekebiliyor mu :D
bu arada ios un 10 gb dahi açtığını biliyorum air play miydi neydi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar telefonumun ne derdi var 1080p video açıyorum? Üstelik kasar kasmasa bile ekran zaten küçük 9000p olsa neyime?

Bazı şeyleri yazarken lütfen mantıklı düşünün. Ben MKV açabiliyor dedim, 100 GB'lık MKV açıyor demedim veya sormadım.

iPhone = 2 milyar
Xperia Pro = 800 Milyon

bu sadece senin telefonunda olan bir durum değil. Bütün Android'ler için geçerli. Yani 2 milyarlık SIII'te de aynı durum söz konusu.

• Beğen
Tepkiler: El-CD
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

bu sadece senin telefonunda olan bir durum değil. Bütün Android'ler için geçerli. Yani 2 milyarlık SIII'te de aynı durum söz konusu.

Çok şükür benim öyle bir derdim yok :) Demekki Android'in hatası :kıskıs:

yakup_281

yakup_281

Üye
Bir yorum görmüştüm. iPhone 4s NTFS formatını tanıdığı için büyük boyutlu dosyaları alabiliyor bu yüzden MKV gibi yüksek boyutlu videoları oynatabiliyor diye. Geçen gün 2,5 GB'lık bir MKV videosunu açtım. 720p idi. MX Player kullanmıştım. Sorun olmadı. Konu açarak Android'de bu konu hakkında şüphesi olanların şüphesini gidermek istedim. Dosya formatı da Fat32 idi.
176x144 3gp izlediğim video filmlerden sonra neo v gibi geldi

- - - Eklendi - - -

ec player bulamadım bende geçen indirdiğim john carter 1080p dual 1.5gb idi hafif kasma yaptı sanırım icsden dolayı gb de sorun yoktu

iPhone = 2 milyar
Xperia Pro = 800 Milyon

bs player çıkmış sadece 4.0 üstü için mkvler performansı süpermiş

franzliszt

franzliszt

Üye
zaten olay fiyat değil cihazların yeteneği istersen galaxy note al yinede 4gb üstü veri alıp atamayacaksınız , bunun dışında 1080p atıp ne yapıcam demeyin kesip biçmeden hem tek part mkv izleyebiliyorsunuz hemde kaliteden ödün vermeden hd tv nize aktarabiliyorsunuz , ödün vermeden derken bit rate leri düşmeden ses kalitesinden ödün vermeden kasmadan etmeden ios bu işi başarıyor özellikle 4s diyelim belki 4 ün gücü yetmeyebilir gpu devrede oluyor. dts ses formatınıda açıyor , hani nokiacılar övünüp duruyorya bizde dolby var diye sorun bakalım dts açabiliyorlarmı ? şuan en kaliteli mkv ler dts 5.1 ses kullanıyor hatta 7.1 e bile rastladım bunu ios açıyor şaşılacak durum , elinde cihaza olana burdan yardımcı olabilirim.

Uruloki

Uruloki

Üye

iPhone = 2 milyar
Xperia Pro = 800 Milyon

iyide mkv açması bir şey değil zaten n8 dahi açıyor ne olcak ee daha güçsüz mantıken yani kodek sorun başka bir sorun yok ki mx player ı bu işte gayet başarılı buluyorum

ayrıca iş mkv oynatmada değil bitrate de örnek one x de ilk sürüm yazılımla 110mbit görebiliyor uçuyor kaçıyor denilen s3 göremiyor bunu ??(ikiside ilk sürüm)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

iyide mkv açması bir şey değil zaten n8 dahi açıyor ne olcak ee daha güçsüz mantıken yani kodek sorun başka bir sorun yok ki mx player ı bu işte gayet başarılı buluyorum

ayrıca iş mkv oynatmada değil bitrate de örnek one x de ilk sürüm yazılımla 110mbit görebiliyor uçuyor kaçıyor denilen s3 göremiyor bunu ??(ikiside ilk sürüm)
One X her yönüyle üstün diyorum yarım saat tartışıyorlar benle : ?

61semih

61semih

Üye
telefonda 1080 yada 720 fark etmez küçük ekranda(tv ye göre)bu rakamsal farklar fark edilmez.zaten bukadar film tutkunu bir insan
yani fark edilmeyecek kadar bir fark için şikayet edebilen insan telefondan film izlemez açar tv'sinden bluray filmini ev sinama sistemi ile izler
fark edilemeyecek farklar için s..dk yarışına girmeye gerek yok bence.
kaldıki 4s in 16gb lık versiyonuna 12-13 gb lık bir filmi atıp izlemek çok akıl karı değil bence..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
telefonda 1080 yada 720 fark etmez küçük ekranda(tv ye göre)bu rakamsal farklar fark edilmez.zaten bukadar film tutkunu bir insan
yani fark edilmeyecek kadar bir fark için şikayet edebilen insan telefondan film izlemez açar tv'sinden bluray filmini ev sinama sistemi ile izler
fark edilemeyecek farklar için s..dk yarışına girmeye gerek yok bence.
kaldıki 4s in 16gb lık versiyonuna 12-13 gb lık bir filmi atıp izlemek çok akıl karı değil bence..
İzleyip siliyorlar :) Bu arada bs player indirdim bir bakayım :p

Üst Alt