Never_Back_Down
Üye
Uyarı için teşekkürler![]()
Bu arada konudaki FXP 132 onu denedim öncekine göre daha iyi
kamerayı deniyim yorum atarım
Uyarı için teşekkürler![]()
Bu arada konudaki FXP 132 onu denedim öncekine göre daha iyi
kamerayı deniyim yorum atarımtest amaçlı çektim kameraya ayar yaparken kasıyor mesela video kalitesini seçerken ama video'yu çekerken kasma yapmıyor belki ayarlarda kasmasını şöyle engelleyebiliriz işlemci hızını 1,6 ghz yaparsak kasmayabilir ben romu yükledim direk kameraya girdimHeyecanlandırdın beni![]()
ekran parlaklığını falan hiç birşeyi ayarlamadım 
test amaçlı çektim kameraya ayar yaparken kasıyor mesela video kalitesini seçerken ama video'yu çekerken kasma yapmıyor belki ayarlarda kasmasını şöyle engelleyebiliriz işlemci hızını 1,6 ghz yaparsak kasmayabilir ben romu yükledim direk kameraya girdimekran parlaklığını falan hiç birşeyi ayarlamadım
![]()
Tecrübelerini aktardığın için sağol
Ben özel romda mutlaka en az 1.6 Ghz işlemci kullanırım 
Sen olmasan takip edemiycemxperia pro için de cm9 stabil sürümü çıktı sonunda FXP133 CM9haber vereyim dedim
bu da linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya eklersen güzel olur![]()
daha iki gün önce fxp132 eklemiştim
Neyse inmeye başladı mediafire uploadı yaparım konuya eklerimStable ha
![]()
ama rapid 8 ile hızlıca indirebilirsin
çalışıyorAbi ben yarın deniycem 32gb class 10 kartım gelsin birde mediafire uploadı yapıyordum babam kapatmışama rapid 8 ile hızlıca indirebilirsin
çalışıyor

Upload bitti konuya eklendi
Bugün mutlaka indireceğim, sana da uploadda kolay gelsin. İnşallah stabil sürüm beklediğimiz sürümdür - hayal kırıklığı- yaşamayalım da![]()

FXP132 uploaded.to olarak konuya eklendi 
Upload bitti konuya eklendi
EDİT: Romu kurdum androdi 4.1.1 çıktı galiba free xperia project linkleri karıştırdıFXP132 uploaded.to olarak konuya eklendi
![]()

daha demin ben de fxp 133 romunu kurdum ama ben de öyle bir sıkıntı çıkmadı yani şu anki versiyon 4.0.4 ve cm9 stabil bir sıkıntı yok yani![]()
seninki niye öyle oldu anlamadım yoksa yanlışlıkla cm10 romunu mu kurdun ne yaptın![]()
![]()
Yanlış da kurmuş olabilirim zaten kamera hatalıymış Cyanogenmod 10'da bunu öğrenmiş olduk Neyse şimdilik konu 
Yanlış da kurmuş olabilirim zaten kamera hatalıymış Cyanogenmod 10'da bunu öğrenmiş olduk

çok rom kurmaktan olur böyle hatalar normal![]()
Hemen eve gidip deniyorum görüşürüz şimdilik 
Senin verdiğin linki indirdim doğru yani![]()
![]()
bende senin konudaki oyunları indiriyim görüşürüz 
Senin verdiğin linki indirdim doğru yani![]()
![]()
evet benim verdiğim link doğru 
rica ederimkonudaki link doğru(FXP 132) doğru ama FXP133 linklerde bir karışıklık oldu galiba@Acemi01 FXP133'ü şimdi indiremiycem free indirme limitim dolmuş
sanada teşekkür ederim
![]()