Samsung GS2 / ROOT / Beats Audio Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GS2 / ROOT / Beats Audio Yükleme

arkadaşlar bildiğiniz üzere galaxy s2 lere Beats Audio yüklenebiliyor fakat önce telefonu root etmek gerekiyor ben bugün kendi başıma root etmeye çalıştım ama beceremedim unlockroot ile bilgisayardan rootlamaya çalıştım root'a bastım birşeyler oldu sonra ready dedi sonra bende heralde oldu sandım ve direk recovry moda girdim baktım hiçbir şey değişmemiş yani root işlemi başarısız olmuş ardından z4root u denedim bunu apk şeklinde telefona kurdum kalıcı root u seçtim aynı şekilde birşeyler yükledi sonra program kendi kendini kapattı bende oldu sanıp tekrar recovry moda girdim ama ne yazık ki değişen hiçbirşey yok yani sizin anlayacağınız bir türlü cihazı root etmeyi beceremedim odinden nasıl yapıldığını bilmiyorum birde telefona zarar veririm yanlışlıkla diye hiç kurcalamadan direk konu açtım root işini en basit ve en güvenli biçimde nasıl yüklenir ? bu konuda bana yardımcı olun hiç anlamıyorum !!!

bu arada z4 roottan sonra telefonum sapıttığı için wipe data wipe cache yaptım !

beats audio'ya gelirsek ;

bu sitede kurulumu anlatılıyor önce root işini halledip sonra beats audio'yu yüklemeyi düşünüyorum daha root edemedim ama

Link :

Acilen cevaplarınızı bekliyorum bu bu konuda açtığım son konu olması dileğiyle yardım edin root olayından korkmuyorum garanti falan benim için önemli değil ! eğer root olmadan yüklenebilirse benim için daha iyi olur sırf bunun için rootluyorum cihazı !

cukuleaks

Üye
Unlock root felan onların hepsi hikaye. Telefonunu çıldırtabilirler hâtta. Galaxy s2 root yapmak için odin programına ihtiyacın var. Vede root dosyasına. Kardeşimde s2 var o siyah kernel ile root yaptı . Yalnız senden bişey öğrenmem lazım. Telefonun sürüm ne ics mi gingerbreadmi ?. Bunu söyledikten sonra zaten geriye bişey kalmıyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
TheMadness

TheMadness

Üye
En iyisi odinden yapılan veya zip ile yapılan roottur.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Unlock root felan onların hepsi hikaye. Telefonunu çıldırtabilirler hâtta. Galaxy s2 root yapmak için odin programına ihtiyacın var. Vede root dosyasına. Kardeşimde s2 var o siyah kernel ile root yaptı . Yalnız senden bişey öğrenmem lazım. Telefonun sürüm ne ics mi gingerbreadmi ?. Bunu söyledikten sonra zaten geriye bişey kalmıyor. :oke:

Android 4.0.3 ICS yüklü bu arada kernel kendi kerneli olsa olur mu veya daha stabil olanı varsa oda olur şarzı çok yemesin diye diyorum yani şarz zaten az gidiyor dahada az gitmesin diye diyorum yanlış anlama :ehe

- - - Eklendi - - -

Başka türlü root yokki zaten abi :D Z4root felan telefonu çökertmek için en iyi android programlarından birisi :D

o unlock root'u birde z4 rootu yaptıktan sonra telefon sapıttı zaten hemen wipe data wipe cache yaptım :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben CM7 romundayken Beats Audio yükledim, Ses yöneticisinde bunun ayarını göremedim :s Acaba ben mi hata yaptım?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Ses yöneticisinde ayar yok. Altyapıya yükleniyor.....

root işini nasıl yapacağız ?

- - - Eklendi - - -

Bakın arkadaşlar şuanda Android 4.0.3 ICS Orijinal Rom Kullanıyorum şimdi ben telefonumu nasıl rootlarım ? birisi anlatabilir mi veya konusu varsa link atabilir mi ? hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum !

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ses yöneticisi varsa zaten beats vardır.

Birşey farketmiştim, ses genel anlamda kısık çıkıyordu. Yani orjinal yazılımdaki sesin %50 oranında daha azı. Bu hiç Beats Audio yüklemeden öncede böyleydi, yükledikten sonrada. Acaba orjinal yazılımdaki xLoud mu ses yüksekliğini ciddi oranda arttırıyor?

karakaya_o

Üye
bu s2 ye yüklenen beats le bi htc aynımı oluyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bu s2 ye yüklenen beats le bi htc aynımı oluyor

hayır,eğer çok iyi bir kulaklığın varsa bu farkı anlayabiliyormuşsun vede sesi normalden kısık çıkıyormuş sanırım ben sesinin normalden kısık çıktığını duyunca vazgeçtim zaten okullar açılınca 5800 alacam okula note götürmek istemiyorum :ehe 5800'ın ses kalitesi çok hoşuma gidiyor nokia bu konuda çok iyi samsung gibi teneke sesler yok :ehe senin Muğla'da akrabaların var mı ? benim bir akrabam var soyadı karakaya oyüzden sordum :oke:

xpeople

xpeople

Üye
bu programı nasıl kaldırabiliriz telefon sapıttı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bu programı nasıl kaldırabiliriz telefon sapıttı

son güncellemeden sonra benim de hiç hoşuma gitmemeye başladı :evet: titanium backup la yedek almadıysan romu yenilemekten başka bir çağre yok sanırım :evet:

xpeople

xpeople

Üye
almadım factory reset yaptım yine olmadı:off:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
olmaz tabiki,romu değiştirmen gerekiyor :oke:

karakaya_o

Üye
hayır,eğer çok iyi bir kulaklığın varsa bu farkı anlayabiliyormuşsun vede sesi normalden kısık çıkıyormuş sanırım ben sesinin normalden kısık çıktığını duyunca vazgeçtim zaten okullar açılınca 5800 alacam okula note götürmek istemiyorum :ehe 5800'ın ses kalitesi çok hoşuma gidiyor nokia bu konuda çok iyi samsung gibi teneke sesler yok :ehe senin Muğla'da akrabaların var mı ? benim bir akrabam var soyadı karakaya oyüzden sordum :oke:

nokia daki ses çok iyi haklıısn bende n85 kullandım zamanında gerçekten kalitesini beğeniyordum. giresunluyum ben müdür muğladan kimse çıkmaz :)

Üst Alt