__xXx__
Üye
bazı arkadaşlar neo v yi çok kötülemiş galaxy w ise yere göğe sığdırılamamış ben iki telefonu da kullandım hatta önce wonder kullandım inanın oyun performansı olarak neo v ye ulaşamaz evet 1.4 ghz işlemciye sahip ama bende ona kanarak aldım sonradan telefon işinden iyi anlayan bir arkadaşımın önerisi ile neo v aldım galaxy w a verdiğim 1000 lira yerine en başta neo v alsaydım 150 tl paramda cebimde olurdu
neo v de uygulama kapattığım zaman 220 mb boş ram gördüm w da bu miktar 175 mb dan yukarı çıkmadı hiç
evet arayüz olarak neo v den daha güzel bi arayüze sahip ama o kadar çok ram harcıyor ki yüksek çözünürlüklü ve fazla yer gerektiren oyunlarda kasmaktan oynanmıyor wonder in şarjı neo v den fazla gitmiyor bu da bir gerçek kağıt üstünde wonder iyi ama reel olarak ele alırsak ben wonder ı sınıfta bırakırım
neo v de uygulama kapattığım zaman 220 mb boş ram gördüm w da bu miktar 175 mb dan yukarı çıkmadı hiç
evet arayüz olarak neo v den daha güzel bi arayüze sahip ama o kadar çok ram harcıyor ki yüksek çözünürlüklü ve fazla yer gerektiren oyunlarda kasmaktan oynanmıyor wonder in şarjı neo v den fazla gitmiyor bu da bir gerçek kağıt üstünde wonder iyi ama reel olarak ele alırsak ben wonder ı sınıfta bırakırım

) telefondan daha iyi performans almış
Neo V de 1.9 a çıkıyor zaten sıkıntı yok.