Nokia 603 için bi kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Evet öyle demiştim ;) Birde o bulma olayı Symbian cihazlarda biraz şans işi galiba bazen 20-30 saniyede bulurken bazen 2-3 dakikada buluyordu neden öyle acaba :hmmm
Alıcı ile kaynaklı aslında Nokia alıcıları en kaliteli olanlarıdır.Telefon hızı da bunda büyük etken GPS hızı gibi :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gps özelliği bulunan cihazlar, verileri en az 4 uyduya bağlanarak sinyal zamanlarını karşılaştırıp o şekilde koordinat bilgisini alıyor.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Büyük ihtimal Turkcell,Avea diye de fark ediyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

GPS e bağlanırken 4 veri uydusu çıkar genelde abim haklısın :)

evet turkcell ama 3g çekmiyor :) Sınırsız internetim var 2g ile yetiniyorum turkcellin hızıyla ya :ağlarım:

leqo35

leqo35

Üye
forever nokia 603 ;)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

Konuya bakarsan arkadaşım bir çok kişide sorunun olduğunu göreceksin :) Senin ki nadirdir belkide. Ağabeyime daha yeni aldım konum bulmuyor internetsiz. Eski ile yeniyi ayırt edibiliyoruz. Ben uyarımı yaptım :) Sonrası arkadaşa kalmış.

Arkadaşım telefonunda Ayarlar'dan Gzililik seçeneğine gir, orda Konumumu Bul diye bir seçenek daha var onu evet de. Sonra aç navigasyonu. Benim açık havada 30 sn sürmüyor yerimi bulması.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Duyduğuma göre c6-01'de de 5 dkkada felan buluyomuş :hmmm
Ben c601 kullanıyorum ve yerimi tahmini sapma ile bulması 1 ile 5 saniye arası gerçek konum bulması ise 20 ila 30 saniye kadar sürüyor. Ben yardımlı gps, Tümleşik ve Şebeke kullanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt