Nokia 603 için bi kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aritemiz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 için bi kaç soru
Konu açmadan önce bir çok yazıyı okudum video yu izledim ancak aradığım asıl iki önemli sorunun cevabını bulamadım arkadaşlar.
Nokia 603 te navigasyon söylendiği gibi tamamen ücretsiz mi ? ve mesaj yazma kısmında alfasayısal tuştakımı var mı ? yoksa sadece klavye olarak mı yazabiliyoruz.Navigasyon ve mesaj benim için çok önemli aradığım özelliklerinde bu telefonda olduğunu duydum sizlerden gelen yorumlar doğrultusunda sabah almayı düşünüyorum.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım ben 2 haftadır kullanıyorum nokia 603'ü
1) Navigasyonu tamamen ücretsiz
2) Mesaj yazma kısmında Alfasayısal klavyesi mevcut.
Bu dediklerime inanmıyorsan eğer sana video çekip gönderebilirim.

• Beğen
Tepkiler: aritemiz

aritemiz

Üye
    Konu Sahibi
neden inanmayayım ki çok ağızdan duydum sadece doğrulatmak istedim çünkü hiç bi tanıtım videosunda bahsetmediler ve mesaj kısmına girmediler yani en merak ettiğim yönleri görememiştim :) teşekkür ederim bilgin için yarın iş dönüşü almış olurum bende kısmetse :) fiyat konusunda 500 550 civarı sanırım değil mi kazık yemeyelim :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Alfasayısal tuş takımı var bunun yanında da swype gibi çok güzel bir klavye uygulaması da var.Navigasyon konusunda zaten Nokia en başarılı mobil navigasyona sahip diyebiliriz ve ücretsiz ;)

• Beğen
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
neden inanmayayım ki çok ağızdan duydum sadece doğrulatmak istedim çünkü hiç bi tanıtım videosunda bahsetmediler ve mesaj kısmına girmediler yani en merak ettiğim yönleri görememiştim :) teşekkür ederim bilgin için yarın iş dönüşü almış olurum bende kısmetse :) fiyat konusunda 500 550 civarı sanırım değil mi kazık yemeyelim :)

Evet arkadaşım fiyatları o civarda. Bende 540 tl ye aldım. Arkadaşım bu arada senin için mesaj yazmak için kullanılan klavyelerin videosunu çektim. Görüntü kalitesi kötü olabilir, Nokia 5230 ile çektim videoyu :)

[video=youtube;KuBrYzH_9qM]http://www.youtube.com/watch?v=KuBrYzH_9qM&feature=g-upl[/video]

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ücretsiz navigasyon için ayrıca ayarları yapman gerekir.

aritemiz

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim artık videodan da sonra gidip almak farz oldu :)
Serdar video için ayrıca çok çok teşekkür ederim ;)

varrick

varrick

Üye
603 candir can :oke:

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
bende almayı düşünüyorumda güzel telefon bende çok araştırdım valla hoşuma gitti şimdiden hayırlı olsun.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ablam kullanıyor 603 ü :) Navigasyon ücretsiz ve alfasayısal tuş takımı mevcut ;)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Navigasyon tamamen ücretsizdir:good: tus takimi mevcut

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dostum aklını karıştırmış olmayım ama alfasayısalla mesajlaşmak resmen işkence. Dik ekran q klavye uygulaması yükle derim telefonu alınca

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşım bence genel olarak konuşma. Bende FP1 yüklü ve GPS'im de sorunsuz çalışıyor.

Konuya bakarsan arkadaşım bir çok kişide sorunun olduğunu göreceksin :) Senin ki nadirdir belkide. Ağabeyime daha yeni aldım konum bulmuyor internetsiz. Eski ile yeniyi ayırt edibiliyoruz. Ben uyarımı yaptım :) Sonrası arkadaşa kalmış.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Alfasayısal tuş takımı var bunun yanında da swype gibi çok güzel bir klavye uygulaması da var.Navigasyon konusunda zaten Nokia en başarılı mobil navigasyona sahip diyebiliriz ve ücretsiz ;)

Kardeş elimde iki tel var suan biri.nokia c7 digeri neo v

Ikisini karşılastiriyorum neo v 40 snde buluyor ve haritasi son version google maps ama C7 bulmasi 5 dakikayi geciyor.

akondd

akondd

Üye
navigasyon ücretsiz ister internet ile çevrimiçi kullan ister çevrimdışı alfasayısal tuş takımı var ve mesaj yazmak harika

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Ikisini karşılastiriyorum neo v 40 snde buluyor ve haritasi son version google maps ama C7 bulmasi 5 dakikayi geciyor.

Bende zamanında çok karşılaştırdım Google Maps biraz daha hızlı buluyor ama fark o kadar fazla değil yani ben test ettiğimde öyle değildi.Zaten ben daha hızlı bulduğunu değil daha başarılı olduğunu söyledim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Haklısın benim de 5-10 saniyeye buluyor ama N8 de 5 dk yı buluyor..Ama sanırım o hız değil başarılı demiş abim :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Haklısın benim de 5-10 saniyeye buluyor ama N8 de 5 dk yı buluyor..Ama sanırım o hız değil başarılı demiş abim :)

Evet öyle demiştim ;) Birde o bulma olayı Symbian cihazlarda biraz şans işi galiba bazen 20-30 saniyede bulurken bazen 2-3 dakikada buluyordu neden öyle acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt