Aybin.Kilic
Üye
Santrala yakınlık uzaklık vede hatların boş olması meselesi bence. Telekom öyle bir şey yapmaz. Hatta 8 mbps hız verirler sözleşmede 4 u geçmez o hız.
Bende 2 mbps hız almıştım kota adil kullanım limit yok. Hep sabit yani. Yaslan torrente oyun film indir babam indir. Hatta Doctor Who dizisinin 25 gb lık sezonunu indirmiştim. Gerçi biraz geç geldi ama temiz oldu. Bsp player ilede alt yazıları indirdim tadından yenmez oldu.
Şimdi hepsi mazi oldu. laptop kırıldı çöpe attım. Sadece hard diskine yanıyorum.
Bende 2 mbps hız almıştım kota adil kullanım limit yok. Hep sabit yani. Yaslan torrente oyun film indir babam indir. Hatta Doctor Who dizisinin 25 gb lık sezonunu indirmiştim. Gerçi biraz geç geldi ama temiz oldu. Bsp player ilede alt yazıları indirdim tadından yenmez oldu.
Şimdi hepsi mazi oldu. laptop kırıldı çöpe attım. Sadece hard diskine yanıyorum.

hizimi düşürmek için arıyorum hesap et 
ben turkcellde 8 mbit kullaniyorum 600 kb gecmiyor o degilde turkcelle bu bi ayda basladim evdeki net uydunet babam ucuz olsun diye 512! Kbps baglatmis 60 kb zor goruyor gozunuzu seviyim hd fil demeyin bana
Gerçekten halimize şükretmeliyiz.