8Mbps İnternet Hızıyla 10Mbps'den Fazla Hız Elde Ettim

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Santrala yakınlık uzaklık vede hatların boş olması meselesi bence. Telekom öyle bir şey yapmaz. Hatta 8 mbps hız verirler sözleşmede 4 u geçmez o hız.
Bende 2 mbps hız almıştım kota adil kullanım limit yok. Hep sabit yani. Yaslan torrente oyun film indir babam indir. Hatta Doctor Who dizisinin 25 gb lık sezonunu indirmiştim. Gerçi biraz geç geldi ama temiz oldu. Bsp player ilede alt yazıları indirdim tadından yenmez oldu.
Şimdi hepsi mazi oldu. laptop kırıldı çöpe attım. Sadece hard diskine yanıyorum. :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Furkan ben sana cevap vereyim. TTNET normalde 8mb e kadar diyor bu hizmet bir süre bu değerde devam ediyor ve sonra otomatik olarak artıyor. Ttnet e göre ilk anda verilen 8mb hız ile 920kb ile max indirme yapılıyor. Daha sonra sistem otomatik olarak hiz artırıyor taki bağlantı kopması şikayeti gelene kadar. Ben hep 920 ile başlarım 1200 oldumu ararım dusurturum hızı. çünkü tesisat kaldırmiyor ve sürekli bağlantı kopuyor :) hizimi düşürmek için arıyorum hesap et :p

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan ben sana cevap vereyim. TTNET normalde 8mb e kadar diyor bu hizmet bir süre bu değerde devam ediyor ve sonra otomatik olarak artıyor. Ttnet e göre ilk anda verilen 8mb hız ile 920kb ile max indirme yapılıyor. Daha sonra sistem otomatik olarak hiz artırıyor taki bağlantı kopması şikayeti gelene kadar. Ben hep 920 ile başlarım 1200 oldumu ararım dusurturum hızı. çünkü tesisat kaldırmiyor ve sürekli bağlantı kopuyor :) hizimi düşürmek için arıyorum hesap et :p

Hızını düşürmek için mi? Çok şaşırdım Ahmet abi.

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi siz ne içtiniz ya :D ben turkcellde 8 mbit kullaniyorum 600 kb gecmiyor o degilde turkcelle bu bi ayda basladim evdeki net uydunet babam ucuz olsun diye 512! Kbps baglatmis 60 kb zor goruyor gozunuzu seviyim hd fil demeyin bana :D o degilde 12 mbit internetim olsa ucarim :) birde amerikayla kiyaslayan arkadas birde git baska ulkelerle kiyasla internet hizi en fazla 10kb/sn olan ulkeler var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi siz ne içtiniz ya :D ben turkcellde 8 mbit kullaniyorum 600 kb gecmiyor o degilde turkcelle bu bi ayda basladim evdeki net uydunet babam ucuz olsun diye 512! Kbps baglatmis 60 kb zor goruyor gozunuzu seviyim hd fil demeyin bana :D o degilde 12 mbit internetim olsa ucarim :) birde amerikayla kiyaslayan arkadas birde git baska ulkelerle kiyasla internet hizi en fazla 10kb/sn olan ulkeler var

Gerçekten interneti bu kadar yavaş olanlar da mı var :hmmm Gerçekten halimize şükretmeliyiz.

zacefron

zacefron

Üye
zamunda torrent isteyen bana ulaşabilirler

sterdife

Üye
kardesım ne karıştırıyorsun fazladan internetin var kullan neyin tantanasını yapıyosun

Üst Alt